Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man bruger en vibrerende massage bælte

   Næsten alle elsker at få massage , men nogle gange kan man ikke finde en villig partner til at levere varen . That's, hvor en vibrerende massage bælte kan komme i handy . Brug den til at lindre ømme , ømme muskler på hofterne , talje , lår og arme , eller bruge den til at puste nyt liv dem . Du bliver nødt til manuelt at skifte massage bælte til hver kropsdel , mens en automatisk timer tæller minutters aktivitet . Så når du har brug for en massage , en vibrerende massage bælte er klar, når du er; og for mellem $ 25 og $ 80 , er der en til næsten alle .
1 .
Sid i en behagelig stol eller ligge på en seng , hvor du kan få adgang til en stikkontakt . De fleste modeller har en elektrisk tilknyttet ledning , men nogle modeller prale fjernbetjening evne .
2 .
Spænd vibrerende massage bælte rundt ømme eller trætte muskler . Ved design , kan du kun massage en kropsdel ad gangen . For eksempel , hvis du ønsker at massere begge arme , wrap bæltet omkring en arm og når du er massage er overstået, udpakke den og flytte bælte til den anden arm , eller til en lavere position på samme arm .
3 .
Skift indstillingen til den ønskede intensitet . De fleste mærker af vibrerende massage bælter tilbyder multi-speed funktion . Vælg dit niveau af massage intensitet .
4 .
Monter udvidelse bælte til at rumme hofter og talje . Når du er klar til at få dine hofter eller masseret talje , vedhæfte en udvidelse bæltet , så det kan passe omkring disse områder . Wrap forlængelse bælte på det ønskede område og fungere som ovenfor .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------