Position: sygdoms > hjerte >

lav funktion nyre diæt muligheder

   Hvis du har problemer med nyrerne , skal du sandsynligvis ændre din kost . Fordi nyrerne er faldet funktionalitet , kan du ikke være i stand til at behandle den samme slags mad du kunne før der nyresygdom . Ved at ændre din kost , kan du hjælpe med at sikre , at dine nyrer ikke bliver alt beskattet af de fødevarer , du spiser --- en positiv ting du kan gøre for at bremse udviklingen af nyresygdom eller degeneration

hvad man skal undgå

Hvis du har et lavt fungerende nyrer , er det vigtigt at ændre dine spisevaner for at holde dine nyrer fra at arbejde på en endnu mindre effektive rente . Første off , fjerne overskydende mængder af natrium fra din kost . Overvåg dit saltindtag tæt , som natrium kan øge blodtrykket , hvilket er til skade for mennesker med lav nyrefunktion . Undgå salt fødevarer såsom frosne fødevarer , hotdogs , nogle dåsemad og mange krydderier . Drøfte med din læge den maksimale mængde natrium bør du indtag dagligt , og læse etiketter tæt --- du kan opleve, at selv mange fødevarer udråbt som " lav natrium " er for høj for dig .

Protein er væsentlige , men folk med lav nyrefunktion bør begrænse mængden af protein de indtager . Fødevarer såsom rødt kød , nødder , bønner og æg indeholder store mængder af protein . Fordi protein er så vigtig for en række andre kropsfunktioner , undgå protein helt kunne være værre end at fortsætte med at spise proteinrige fødevarer . Konsultere en diætist til at komme op med et godt måltid plan for minimal --- men stadig sund --- mængder af protein .

Kalium er et andet stof, for at undgå , hvis du har et lavt nyrefunktion . De fleste normale nyrer er i stand til at filtrere overskydende kalium i blodet , men nyrer , der er lav funktion er en hårdere tid at fjerne unødvendige kalium , som kan være dårligt for dit hjerte . Kalium findes i frugt og grøntsager, f. eks figner , appelsiner , bananer og kartofler .

Overvåg din kolesterol og fosfor indtag . Pas på fødevarer, der er højt indhold af mættet fedt eller triglycerider , og undgå forarbejdet , "bekvemmelighedsflag" fødevarer, herunder cookies , kager , bagværk og muffins . Fosfor findes i forskellige fødevarer , herunder nødder , mejeriprodukter og læskedrikke . Begge stoffer kan ophobes i blodet og gøre din nyrer overarbejde .

hvad du kan spise

Opsøge natriumfattige dåse varer . At kompensere for en lav mængde af protein , tilføje komplekse kulhydrater til din kost , såsom fuldkorn brød . Frugtsaft og konserverede frugter , der indeholder mindre mængder af sukker er i stigende grad findes i supermarkedet . Spis masser af friske grøntsager og frugter , og drikker en masse vand for at skylle dit system og hjælpe dine nyrer fungerer bedre .

Ud over at vide, hvad de skal spise , være opmærksom på hvor meget du spiser . Check servering størrelser af de fødevarer, du kan spise , og overhold dem . Din bedste chance er at prøve at arbejde med en diætist til at formulere den bedste mad plan for dig . En diætist kan lære dig at opdele dine måltider korrekt og pakker i så meget ernæring som muligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------