Position: sygdoms > hjerte >

hvad der gør det menneskelige øje separate tæt genstande?

   Øjnene er vores vigtigste sanseorgan , som vi stole på vores syn mere end nogen anden forstand. Øjnene kan se ting langt væk og kan fokusere på meget små objekter . De kan også skelne mellem meget små objekter , selv når de er tæt sammen . Lære om de grundlæggende anatomi af øjet kan hjælpe dig med bedre at forstå dette fænomen

Eye Design

Øje består af mange små dele , der bidrager til at skabe " vision ". Disse omfatter iris , linsen , eleven , hornhinden og nethinden .

Eye Funktion

Øjet " ser " som lysstråler reflekteres af et objekt og derefter trænger ind gennem hornhinden . Disse stråler passerer derefter gennem objektivet , som er smidig og i stand til at ændre form, så det kan " bøje " de stråler . Linsen derefter aftryk stråler på nethinden , som ligger på bagsiden af øjet , og lyset omdannes til billeder af hjernen via millioner af nerveceller kaldet stave og tappe .

stænger og kegler

Stænger placeret rundt om indersiden af dit øjeæble og give mulighed for perifere syn , bevægelsesdetektering og nattesyn . Kegler er i centrum og hjælpe os til at fokusere og skabe klare billeder .

Focus

Når vi nødt til at fokusere på noget nær eller lille, ciliaere musklerne omkring øjnene anspændt , som forårsager objektivet for at blive mere afrundet og reflekterer lyset stråler på kogler af øjnene . Dette begrænser perifere syn , men øger klarheden .

Klarhed

Større klarhed hjælper os afgrænse de specifikke detaljer , der tillader os at fortælle lukke objekter fra hinanden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------