Position: sygdoms > hjerte >

helbredelsesmetoder for chechem hududslæt

   Chechem er mayaernes navn for den sorte poisonwood træet ( Metopium brownei eller Metopium toxiferum ) . Disse træer er naturligt hjemmehørende i Mellemamerika , Caribien og Vestindien . De producerer en giftig , sort saft , der er meget irriterende for menneskers hud . Hvis du kommer i kontakt med den sorte saft , vil du udvikle en rød , kløende , brændende udslæt på huden . Baseret på mængden af saft du får på din hud , og hvor hurtigt du behandler det, kan udslæt dvæle for dage eller udvikle sig til første-til anden grads forbrændinger . Det er også meget smitsom , i stand til at sprede sig ved berøring

Gumbo-Limbo Tree

De fysiske modgift eller helbredelse for en chechem udslæt er saft fra gumbo-limbo træ ( Bursera simaruba ) . Heldigvis , disse træer vokser i samme område som chechem , så chancerne er , hvis du børste mod et chechem træ er der en gumbo-limbo træ i nærheden . Vask det berørte område med vand og opvaskemiddel , der skærer igennem olie og fedt . Skær et stykke af gumbo-limbo bark og gnid dens saft /inde del af bark på det berørte område . Genanvende bark flere gange . Du kan også koge barken , tilsættes pulveriseret C-vitamin og skabe en masse at gælde for den brænde .

Førstehjælp

Hvis du ikke er i stand til at anvende gumbo-limbo saft til udslæt højre væk, chechem udslæt vil udvikle sig til første-og andengrads forbrændinger . Til disse , gælder medicineret , anti-klør cremer designet til at lindre brænding og kløe . Solskoldning relief geler med lidocain , aloe vera og tea tree olie kan også nedbringe hævelsen og lindre området . Hvis udslæt /forbrændinger er alvorlige nok , søge en læge , der vil højst sandsynligt ordinere antibiotika og steroid medicin .

Akupunktur og urter

Et andet kur for chechem udslæt er akupunktur kombineret med naturlægemidler . Søger en professionel akupunktør til at udføre akupunktur procedure . De vil højst sandsynligt skrive en urte recept specielt til din krop . Nogle urter , der har arbejdet på at helbrede chechem udslæt omfatter xantium , coptis rense brand , Huang Lian , Huang BAI og Huang Quin . En pasta fremstillet af Pearl pulver kan forhindre ardannelse efter behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------