Position: sygdoms > hjerte >

end- of-life behandling af Downs syndrom med demens

   . End -of -life behandling af Downs syndrom patienter med demens er stort set den samme som for mennesker, der lider af Alzheimers bortset fra at der kan være yderligere medicinsk problemer, der sideløbende med Downs syndrom

Betydning

Familier af patienter med Downs syndrom har set deres kære håndtere mange vanskeligheder . Medfølende , end-of -life behandling er lige så meget til pedeller u00BB fordel , da det er for patientens .

Mål

De , der behandler eller pleje af Downs syndrom hos patienter med demens forsøge at yde fysisk og psykisk trøst til deres patienter , og en fredelig , værdig død . Derudover tilbyder de rådgivning og støtte i beslutningsprocessen til familier

Typer

End -of -life behandling kommer i to former : . palliativ og aggressive

funktioner

Palliativ pleje er fokuseret på holde patienten fortrolig med formildende behandlingsmuligheder anses for nødvendigt . Aggressiv behandling søger at forlænge livet ved hjælp af hospitalsindlæggelse , fodring rør, og andet liv-støtteforanstaltninger.

Overvejelser

Det ønsker patienterne og deres familier er primære . På hvilket punkt for at tegne stregen i behandling er et spørgsmål , der skal afgøres så hurtigt som muligt efter diagnosen demens .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------