Position: sygdoms > hjerte >

svimmelhed og svimmelhed kur

   Vertigo gør du pludselig føler usikker , eller som dine omgivelser er spinning ca . Det kan være skræmmende og foruroligende-at du føler dig svimmel , syg til din mave og ud af balance-og kan endda forårsage uskarpt syn . Benign paroksystisk positionel (BPPV ) er en af de mest almindelige årsager til svimmelhed , og opstår, når du oplever korte episoder af mild til intens svimmelhed , når du flytter placeringen af dit hoved . Selv om det er foruroligende , BPPV forsvinder sjældent alvorlig . Men det er vigtigt , at du besøger din læge for en komplet diagnose og korrekt behandling .

korrekt diagnose er vigtig

Symptomerne på vertigo kan komme og gå-og variere-så det er vigtigt, at du besøger en læge , der er fortrolig med svimmelhed og hvordan det er behandlet . I de fleste tilfælde vil dette være en øre , næse og hals læge ( ENT ) , audiolog eller en specialist , der beskæftiger sig med nervesystemet , ligesom en neurolog . De bør være i stand til at diagnosticere svimmelhed og BPPV forsvinder fra dine symptomer , men der er som regel ingen specifik årsag er forbundet med denne lidelse .

Sådan får du Relief Fra Symptomer på Vertigo

At lindre symptomerne på svimmelhed , din læge eller audiolog kan anbefale en behandling , der indebærer en række bevægelser kaldes canalith repositionering procedure , der vil blive udført i lægens kontor . Målet er at flytte bittesmå partikler i kanalerne i dit indre øre , der skal flyttes tilbage i forhallen , en lille pose-lignende åbning i dit indre øre , hvor de er reabsorberes af din krop . Teorien er, at disse bittesmå partikler bliver fanget i kanalerne i dit indre øre forårsager din svimmelhed .

Den Canalith Flytning Procedure

Under denne procedure , vil du blive bedt om at læne sig tilbage i en stol . Lægen vil dreje hovedet til den ene side , beder dig om at sidde op og derefter læne dig tilbage , mens du gør det , vil han vende hovedet til den anden side . Hver stilling holdes på plads i ca 30 sekunder, eller indtil en eventuel unormal øjenbevægelser stop . Dette er normalt nyttigt efter en eller to behandlinger , og vertigo er løst .

Efter Sagsbehandling

Efter canalith repositionering procedure , må du ikke ligge fladt eller sænke dit øre under skulderhøjde. Du bør sove om aftenen med hovedet højt og understøttes op med et par puder . På denne måde bittesmå partikler kan helt falde til i labyrinten og skal genoptages ved væsken i dit indre øre . Din læge kan lære dig hvordan du gør denne procedure derhjemme et par gange , før de kom tilbage til et opfølgende besøg .

Kirurgisk Cure

Hvis denne fremgangsmåde ikke virker , eller din svimmelhed fortsat opstår, skal lægen kan anbefale operation . Under denne kirurgiske procedure en knogle stik er placeret i den del af dit indre øre , der skaber din svimmelhed . Stikket blokerer kanalen i øret bliver påvirket af partikel bevægelser . Denne succes er forholdsvis høj-omkring 90 procent-og mindre end 5 procent af dem, der har denne operation oplever en langsigtet høretab .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------