Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan erobre halsbetændelse

  Når jeg har mistet min stemme en jul , jeg fandt , at der ikke var nogen over -the-counter medicin , der selv antydning på at genoprette en tabt stemme . Min farmaceut , fra Indien , delt med mig en gammel indisk retsmiddel , hvis jeg lovede ikke at tillægge det til ham , det licenserede apoteket . Hviskede han i mit øre ukendte udtrykket " gurkemeje " .
Gurkemeje er en dyb gul-til-orange pulver , der kommer fra rodstokke , der er af ingefær familien . Det er den gule i gurkemeje , der giver den stærke farvning af karry . Gurkemeje er en flerårig urt meget gerne ingefær planten . De rhizomer er kogt i timevis , tørret i dage eller uger , og derefter pulveriseret .
karrypulvere , selv om de varierer i ingredienser , altid indeholder gurkemeje

Du skal bruge: .
1 tsk gurkemeje pulver
. 1 tsk smør ( ikke margarine ) .
1 kop mælk (eller vand ) .


1 .
Smelt smørret i et krus eller en kop . (Med mikrobølgeovnen er bedst . )
2 .
Tilsæt gurkemeje pulver og bland til at skabe en " gylle " .
3 .
Tilføj 1 kop mælk og rør indtil godt blandet . ( Vand kan bruges , hvis mælken ikke er tilgængelig . )
4 .
opvarmes til temperaturen på varm chokolade eller kaffe . Må ikke koge .
5 .
Drik hele koppen så hurtigt som behageligt. ( Må ikke gurgle . Må ikke hvislen . Drikke . )

gode råd og advarsler


 • Gurkemeje er solgt i USA i krydderi afsnittet og kommer i en flaske . Den har en særskilt mørk , mørk gul farve som urin efter en nat i byen .
 • skarpe gylle ser meget gerne noget, jeg ville spredes på en hest 's åbent sår .
 • Gurkemeje er blevet et populært naturlægemiddel supplement på grund af potente antiseptiske egenskaber .
 • Gurkemeje kan bruges til behandling af maveproblemer , herunder diarré .
 • I Indien gurkemeje er en mild mave urt spises efter måltider at bilægge maven . Det er derfor, det er brugt så meget i indisk madlavning og især i karry .
 • Den gule farve af gurkemeje skaber en hård plet .
 • Der er ingen acceptable ord til at beskrive den frygtelige lugt og smag af denne løgnehistorie . Det tager mig omkring 15 eller 20 minutter til at ned hele blandingen . Den første gang jeg prøvede det jeg genvandt min stemme på mindre end en halv time . Der var ingen smerte, og jeg talte på en almindelig lydstyrke . Jeg var i stand til at tale for omkring fem eller seks timer , før jeg var nødt til at gentage behandlingen. Jeg indrømmer dog, at når min stemme forsvandt for anden gang , jeg gik uden at sige et par timer , da jeg forsøgte at opbygge modet til at ned anden kop . Efter tre behandlinger , har min stemme tilbage til normal . Så meget som jeg hader at indrømme det , siden den dag jeg har holdt og bruge gurkemeje til en halsbetændelse eller ru stemme . Jeg har også opdaget mange nye anvendelser for denne lyse gule krydderi . Men jeg kan stadig næsten ikke tåle smagen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------