Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man behandler garvning seng udslæt

  Tanning er et populært tidsfordriv , men en hel del mennesker får ud af solariet med mere end en sund glød . Solariet udslæt er en hudlidelse , der ikke er ualmindeligt blandt garvere . Udslættet består af pletter af små , meget kløende , bumps , der vises kort tid efter en solbadet . Disse udslæt er ubehageligt , men heldigvis er de ret nemt at behandle

Du skal bruge: .
antihistamin
Antibiotisk salve .

Sådan Treat solariet Udslæt


1 .
Stop alle garvning for varigheden af udbruddet . Fortsat Tan efter mærke en garvning seng udslæt vil ofte føre til spredning , eller forværring af udslættet . Det er vigtigt at lade irriteret hud helbrede før han vendte tilbage til garvning .
2 .
Hold udslæt området rent og tørt . Vask dagligt med lunkent vand i stedet for varmt vand . For meget varmt vand kan tørre ud og yderligere irritere udslæt . Efter vask , klappe udslæt tørre i stedet for at gnide .
3 .
Brug antibiotisk salve eller creme til at hjælpe med at bekæmpe de bakterier der forårsager garvning seng udslæt . Påfør en lille mængde salve til udslæt og gnid det helt ind i huden for at holde området fugtig og beskyttet . Genanvende at rense huden efter behov i løbet af dagen for hurtigste resultater .
4 .
Tag en antihistamin ( som f. eks Benadryl ) til behandling af kløe og mulige allergiske reaktioner . Nogle Solariet udslæt er forårsaget af en allergisk reaktion over for rengøringsmateriel eller garvning lotion . Brug en antihistamin vil bekæmpe enhver allergiske reaktioner , mens stop kløe , der gennem ridser , ofte fører til spredning af udslæt .
5 .
identificere årsagen solariet udslæt . Over tid selv de bedste behandlinger miste effektivitet . Rengør Solariet før brug med allergivenlige servietter for at undgå hudreaktioner til rensemidler , der anvendes af salonen . Skift garvning lotion og begynde at bruge produkter beregnet til følsom hud , som ikke indeholder acceleratorer . Tage pauser i løbet af garvning at tørre sved fra solariet og din krop til at undgå udslæt forårsaget af tilstoppede porer .

gode råd og advarsler


 • Hvis solariet udslæt ikke helbrede eller bliver værre efter en uge , konsultere en læge eller hudlæge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------