Position: sygdoms > hjerte >

hvad er de behandlinger af kløe hæmorider ?

   Hæmorider er forårsaget af betændte vener placeret i din anus og lavere endetarmen . De fleste hæmorider kan behandles med hjem retsmidler og livsstilsændringer . Men hvis hæmorider blive alvorlige nok, de kan kræve medicinering eller endda kirurgi

Symptomer

Symptomer på hæmorider omfatter rektal smerte , kløe , brændende , og blødning .

Over-the-counter medicin

Hvis du har et mildt tilfælde af hæmorider , vil din læge sandsynligvis anbefale over -the-counter medicin til behandling af symptomer . Disse omfatter cremer , stikpiller , og puder .

Sitz bade

Anvendelsen af toiletpapir er kilde til megen hemorrhoid-relaterede irritation og kløe . Sitz bade er almindeligt anvendt til at lindre denne irritation . En SITZ bad er en lille balje , der sidder på toilettet og giver mulighed for hofter og balder , der skal nedsænkes i vand eller saltvand .

Counterirritants

Cremer kaldes counterirritants er almindeligt anvendt til at lindre kløen produceret af hæmorider . Disse cremer giver en kølig og beroligende følelse , men som ikke vil forårsage den betændte vener at aftage . Cremer , der indeholder troldnød , hajleverolie eller hydrocortison menes at give den bedste lindring .

Vaselin og zinkoxid

Vaseline og zinkoxid er nogle af de bedste metoder for at afhjælpe kløe forårsaget af hæmorider . Det er vigtigt kun at bruge et stykke vat til at anvende vaseline eller zink oxid og at undgå at bruge sæbe eller organ vask , hvilket kun vil gøre kløe værre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------