Position: sygdoms > hjerte >

hvad er årsagerne til svær kvalme ?

   Svær kvalme er et fælles symptom , der kunne være forårsaget af en række faktorer . Selv om det er normalt ikke et tegn på noget alvorligt , kvalme er en ubehagelig ting, vi gerne vil undgå

Sygdom

Den mest almindelige årsag til svær kvalme er viral gastroenteritis , der er fejlagtigt kaldes en " maveinfluenza " til tider . Heldigvis vira, der forårsager gastroenteritis selvbegrænsende og forsvinder som regel i et par dage .

Graviditet

" morgenkvalme " er et almindeligt symptom for kvinder , der er gravid . Kvalme oftest rammer kvinder, der er nyligt gravide .

Surgery

Folk, der skal gennemgå generel anæstesi til kirurgi ofte føler kvalme , når de kommer ud af det . Dette er en fælles effekt , som kun vil vare et par dage .

Medicin

Visse medikamenter kan du føle kvalme , såsom antibiotika eller andre stærke stoffer . Medmindre kvalme er uacceptabelt , vil din læge anbefale dig at prøve at afslutte dit behandlingsforløb .

Alkohol

Den overforbrug af alkohol eller ulovlige stoffer kan gøre dig alvorligt kvalme . Folk, der er ophængt-over fra alkohol nævner svær kvalme at være en af de vigtigste symptomer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------