Position: sygdoms > hjerte >

hud tags vs muldvarpe

   Et skind tag er en harmløs , smertefri , hud-farvet tumor , der almindeligvis vokser rundt om halsen , øjnene og genitalier . Hud tags ligner små , løse flapper af hud , der ser ud til at blive hængende . Muldvarpe er defineret som et pigmenteret plet på huden , ikke ved at være en klap af ekstra hud som en hud -tag . Muldvarpe er for det meste harmløse , men nogle modermærker kan forårsage kræft

Udseende

Muldvarpe er ofte mørkt farvede og flad. Hud tags er kødfarvet og hænge løst væk fra overfladen af huden .

Størrelse

Skin tags er almindeligt meget små , vokser ikke større end et riskorn . Muldvarpe kan vokse meget større , omkring på størrelse med en fjerdedel.

Cancer

Skin tags er harmløse og aldrig ondartede. Men , modermærker indeholder melanocytter , som er en type celler , der kan udvikle sig til melanom-en type kræft

Misforståelser

Muldvarpe er let genkendelige , hvor som huden tags sommetider er misforstået som kønsvorter , når de vises . i kønsorganer området .

Grupper

Skin tags er ofte fundet i nærheden af andre hud -tags, der vokser i grupper . Men modermærker ikke efterligne denne adfærd ofte .

Fjernelse

Skin tags kan fjernes , men processen vil efterlade et lille ar . En kvalificeret læge kan bruge følgende metoder til at fjerne hud tags : kryoterapi , frysning med flydende nitrogen , strangulering eller binde ud tag med en tråd eller sutur , afskære tag ; elektrokauterisation , hvor en meget varm , lille kniv bliver brugt til at skære skindet tag , mens forsegling af blodkar på samme tid til at stoppe blødningen . Hvis du vil fjerne en muldvarp , vil hudlæge skære hele mole og en kant af normal hud omkring det , så sy såret lukket . Dette vil også efterlade et ar .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------