Position: sygdoms > hjerte >

Hvad skal jeg spise , hvis jeg en type 2 diabetes på insulin ?

   Type 2 -diabetes typisk dukker op i voksenalderen og er normalt forårsaget af dårlig kost , manglende motion og overvægt . En måde at kontrollere type 2 -diabetes er gennem insulininjektioner , men denne betingelse kan kontrolleres på andre måder . For eksempel kan ændringer i aktivitet fremmer vægttab , hvilket kan reducere behovet for insulin afhængighed . Ændringer i kosten kan også have en effekt . Ifølge Dr. James Norman af Norman parathyroidea Center i Wesley Chapel , Florida , en reduktion i kalorieindtaget til 1. 500 til 1. 800 kalorier dagligt er ofte tilrådeligt .

Foods Du skal spise

Dr. Norman rapporterer, at kost for en type 2 diabetes handler om at reducere blodsukkerniveauet til et niveau , at kroppen kan klare . Derfor er de fleste typer af fødevarer er tilladt , men nogle er bedre end andre . For eksempel er det vigtigste i en diabetisk kost til at kontrollere kulhydrater . Betyder det, at diabetikere ikke kan få kulhydrater ? Det enkle svar er nej, de kan få kulhydrater, men de skal tælle dem grundigt , og de bør kun indtage fødevarer , hvis kulhydrater fordøjes langsommere end andre . I modsætning til populær tro , kan sukker indtages , så godt, men den diabetiske skal være i stand til at passe de kalorier af sukker-rige fødevarer , de har til hensigt at spise i deres kalorie indtag for en dag uden at overdrive det . Andre typer af fødevarer og drikkevarer , som er gode for diabetikere er " fri "fødevarer . Disse er fødevarer , hvor forbruget ikke behøver at blive talt imod den samlede daglige kalorier , så de kan spises , når som helst du er sulten . Nogle af disse gratis fødevarer omfatter bouillon , mineralvand , kulsyreholdigt vand , klub soda , kaffe , te , kost soda og sukker-fri drink mix , tonic vand , Jell-O , tyggegummi og drops . Igen , kan sukker passe ind i en diabetiker kostplan , men det skal gøres så præcise forsigtighed og omhu .

Foods skal undgås

Der er virkelig ikke nogen fødevarer , der en diabetiker skal undgå i sig selv . Igen, diabetes diæt handler om at være præcis . Fødevarer , der bør undgås omfatte enhver , som står højt i hurtig-fordøje kulhydrater . Med disse typer af fødevarer , er liget af en insulin-afhængig diabetes producerer ikke nok glukose til at nedbryde kulhydrater og har intet andet valg end at stole på en indsprøjtning til støtte i denne nedbrydningsproces. Diabetikere bør også reducere deres indtag af mad, der er højt sukker og fedt til de samme grunde . Du kan spise disse fødevarer , når du har talt grundigt for dagen og planlagte derfor ifølge Diabetes Insight Center website .

Insulin Dependant

De, der er insulinkrævende kan også snack hele dagen og ved natten for at holde deres blodsukker på et acceptabelt niveau . Ud over mellem-måltid snacks , medtage i dit kalorie tæller en snack lige før sengetid . Denne snack er nødvendig , så du kan sove hele natten uden at en farlig fald i blodsukkeret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------