Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan fortælle , hvis du har en brækket næse

   Har en brækket næse er meget smertefuldt i de fleste tilfælde --- ikke at nævne potentielt skæmmende . Et brud kan medføre, at din næse til at blive misdannet , hvis det ikke får ordentlig pleje . Når du opretholde en stærk slag mod næsen , er det muligt at fraktur septum , eller næse , forårsager næsen at bryde væk fra dens anker til kraniet . Det kan derefter " slide " ud til den ene side . At være i stand til at fortælle om din næse er brækket , er det første skridt til en ordentlig behandling

Du skal bruge: .
Mirror
En anden person .
Læge .

Hvordan kan man se , hvis du har en brækket næse


1 .
Anerkend den støj , der følger med skaden . Have hørt en " snap ", når du opretholde en skarp slag til ansigtet eller næse , samt oplever en stor mængde intens smerte og /eller blod fra næse , er en god indikation , du måtte have brudt næse .

2 .
øje med blå mærker omkring øjnene eller omkring næsen med blå mærker rislende i øjet område . Blå mærker ledsaget af smerter i næsen eller på broen i næsen er en anden god indikator for, at din næse er busted .
3 .
Kig i spejlet , eller har en anden person studere dit ansigt forfra . Hvis næsen vises " skæve ", og det er ledsaget med smerter , har du sandsynligvis en brækket næse .
4 .
Se en læge , hvis din næse føles " tilstoppet , " løber slim, måske eller måske ikke være blodig , dønninger eller bliver mere bud , især at røre ved. Selv om det har været flere dage , siden skaden opstod , at se en læge er vigtig for den bedst mulige nyttiggørelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------