Position: sygdoms > hjerte >

Zoll AED plus vs heartsaver

   Har et hjerteanfald , kan være en liv eller død situation . Have personale omkring , der er uddannet i at bruge en defibrillator ( en AED ) kan betyde forskellen mellem liv og død . Det er her, American Cancer Society 's Heartsaver program kan hjælpe . Det lærer den korrekte måde at bruge denne enhed med henblik på at forhindre dødsfald som følge af ukorrekt brug-og kendskab til forskellige typer af antiepileptika . Men hvis enheden ikke fungerer korrekt-ligesom den amerikanske Food and Drug Administration-mindede ZOLL Plus AED-der uddannet personale i CPR kan være alt , der står mellem dig og død .

automatisk ekstern defibrillator ( AED )

AED 's er edb medicinsk udstyr beregnet til brug på personer , der oplever en hjerterytme , der kan være dødelig , som dem i en hjertestop ( hjerteanfald ) . Enheden , ved korrekt fastgjort til den enkelte i nød gennem pads , vil give en elektrisk stød , som hjælper hjertet til at genstarte ordentlig rytme .

antiepileptika er anerkendt for at hjælpe --- sammen med professionelt administreret genoplivningsudstyr ( CPR ) --- til at nedbringe dødsfald i sådanne situationer , ifølge U. S. Ministeriet for Sundhed og Human Services .

hjerterytmen

Fibrillation er et begreb, der anvendes til at beskrive , når hjertet er blevet så ukoordineret i sine elektriske aktivitet, som den er kommet ind i farlige hjertestop etape , der skal anvendes af en AED , ifølge HHS .

Hjertet er netop trækninger på dette stadium og ude af stand til at udføre sin opgave : pumpning livsopretholdende blod . Derfor er det skal genstartes , så at sige , for at bevare livet . Dette opnås gennem det elektriske stød , der modtages via brug af en AED .

Zoll AED

Et producent af AED 's er ZOLL Medical Corp ZOLL har været fabrikation og distribution af antiepileptika siden maj 2004 , i henhold til FDA . Men på 9 februar , 202C FDA udstedt en klasse 1 Recall for ZOLL AED Plus hjertestarter.

Denne tilbagekaldelse skyldtes fejl på enheden til at give elektrisk ladning , som kan betyde forskellen mellem liv og død til en person på den modtagende ende af maskinen . Tilbagekaldelsen behandlede to behov : at batterier skal udskiftes hvert tredje år, selv hvis den ikke anvendes i denne periode , og at forbrugerne er nødvendige for at downloade ny software til deres enhed .

Heartsaver

The American Heart Association ikke går ind for en bestemt AED producent eller mærke , men det gør fremme anvendelsen af en AED af kvalificeret og uddannet personale . Og med henblik herpå det har skabt et program --- Heartsaver --- at togene personer på passende CPR og AED teknikker og anvendelse. Kurset , mindre end fire timer i varighed , kan hjælpe med at forberede enkeltpersoner til at være i stand til korrekt at reagere --- og bruge AED --- i tilfælde af en medicinsk krise involverer hjertestop . Hertil kommer , at AED ( ligesom det tilbagekaldte ZOLL Plus ) fejl , hvis kan uddannet personale forsøge CPR .

Væsentlige

Ifølge American Heart Association , bør AED os være til rådighed, hvor store menneskemængder samles , og hvor individer lever , der er på et højere risiko for hjerteanfald . Men , bare at have en AED til rådighed , er ikke den eneste bekymring i American Heart Association --- er det også vigtigt , at kun en person ordentligt uddannet være en at bruge det i en nødsituation indstillingen; fordi nogen liv kan afhænge af det .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------