Position: sygdoms > hjerte >

mineralsk olie som et afføringsmiddel sikkerhed

   Mineralsk olie er en klar væske fremstillet af olie , der er tilgængelig uden recept . Når det bruges som et lavement , mineral olie er effektiv som et afføringsmiddel , men det indebærer en risiko for nogle bivirkninger

milde bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger af mineralsk olie, når det bruges som et afføringsmiddel , er normalt ikke alvorlige karakter og ofte aftager som din krop bliver vant til dens virkninger , ifølge Mayo Clinic . Men for folk, der er sengeliggende , gravide , ammende eller under seks år , kan mineralsk olie afføringsmidler ikke er sikker.

Typer af Side Effects

De mest almindelige bivirkninger af mineralsk olie afføringsmiddel behandling omfatter hudirritation , såsom rødme , betændelse eller kløe .

Tidsramme

Som med alle afføringsmidler , undgå at bruge mineralsk olie til mere end to uger , som lang tids brug kan føre til afhængighed af afføringsmidler til at producere noget afføring , ifølge Mayo Clinic .

Risici

Mere alvorlige risici forbundet med mineralsk olie afføringsmidler omfatter rektal blødning og blærer . Hos børn og personer over 65 år , har mineralsk olie afførende udnytte potentialet til at forårsage svaghed , øget svedtendens og krampeanfald , ifølge Mayo Clinic .

Advarsler

Hvis du har blindtarmsbetændelse eller en tarm blokering , undgå bruger mineralsk olie som et afføringsmiddel . Hvis du har en historie af hjertesvigt , mavesmerter , blødning fra endetarmen eller nyresygdom , kan det ikke være sikkert for dig at bruge mineralsk olie som et afføringsmiddel , ifølge Drugs. com .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------