Position: sygdoms > hjerte >

hvad er årsagerne til overdrevne huden tags & muldvarpe ?

   Hud tags og muldvarpe er forholdsvis almindelige hudsygdomme , som mange mennesker udvikler . Hud tags ikke udgør nogen sundhedsmæssig bekymring, og mens de fleste af muldvarpe er uskadelige som godt, bør de blive set nøjere på grund af potentiel fare for hudkræft . Hvis det ønskes , kan både muldvarpe og hud-tags kan fjernes ved en hudlæge

Skin Tags


Skin tags er små områder af huden , der stikker ud fra omgivende hud . De er generelt menes at være forårsaget af friktion og findes oftest i områder, hvor huden gnider mod huden , som i armhuler og folder af fedt . Hud tags er sædvanligvis små og ofte går ubemærket hen, men de kan være store eller uhensigtsmæssig placering .

Hud Tag Fjernelse


Skin tags er harmløse , men de kan blive generende , hvis hud og tøj gnider mod dem . Hvis huden tags problemer dig, kan de blive fjernet . Flere muligheder er til rådighed for at fjerne dem , herunder fældning , frysning og brænding . På grund af risikoen for infektion, skal hud -tag fjernelse kun forsøgt af en læge . Hud tag fjernelse kan forårsage en masse af blødning , fordi de er lavet af levende hud forbundet med en blodforsyning .

Moles


Melanocytter er celler , der forekommer naturligt i huden . De producerer melanin , som er det pigment , som giver huden dens farve . Nogle gange kan en gruppe af melanocytter er fundet i et lille område , og den overskydende pigment , de producerer årsager muldvarpe .

Moles og Kræft

Moles fremstå som en mørkere farvet plaster på huden , og de er sommetider hævet over det omgivende huden . Muldvarpe er normalt harmløse , men der er visse typer , der er mere tilbøjelige til at udvikle sig til kræft . Ifølge Mayo Clinic , hvis du har haft en meget stor muldvarp siden fødslen , eller hvis du har over 50 modermærker du er i større risiko for at udvikle kræft .

Mole Fjernelse

Mens flertallet af muldvarpe er uskadelige , du bør være opmærksomme på eventuelle , der bliver større eller på anden måde ændre udseende . Hvis udseendet af en muldvarp ændringer, eller hvis det bliver smertefuldt eller blødninger , bør du se en læge . Muldvarpe kan også fjernes for sundheds-eller kosmetiske årsager . Som med hud tag fjernet, bør muldvarp fjernelse kun forsøgt af en læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------