Position: sygdoms > hjerte >

hvad creme bør anvendes i en stilling operative ar ?

   Post-operative ar er almindelige efter enhver form for kirurgi , og der er mange typer . Nogle kan tage op et år til at helbrede naturligt . Nogle , såsom keloide ar , berører ofte kun folk med mørkere hud . Atrofisk ar er små og runde , de udgør under huden , når post-operative healing er afbrudt. Selv om postoperativ ar aldrig helt vil gå væk , der er behandlinger , der kan forbedre deres udseende

Dermatix

Der er mange lotion og cremer , der kan bruges på postoperativ ar . Et af de nyeste er Dermatix , en silikone flydende gel , der kommer i en tube tilgængelig fra apotekerne. Det virker ved at blødgøre , udfladning og udglatning ar samt medvirken med smerter symptomer og kløe . Det kan også forbedre misfarvning . Gelen har ingen lugt eller farve og kan endda bruges på ældre ar og af mennesker med følsom hud . Det anbefales til brug to gange om dagen .

Scar massage med lotion

Massere et ar med en lotion som Post Op Deep Tissue Care kan tjene mange formål . Post Op lotion hjælper med at reducere hævelser og kan ikke beskadiges.

Ved at anvende pres på arret , du fremme ombygning af kollagen og bidrage til at skabe smidighed . Post Op kan også reducere kløe . Når du har anvendt lotion til området , gnid det ind i huden med nok pres for at gøre arret vises hvide . Det er vigtigt at massere i tre retninger : med uret , op og ned og fra side til side . Gentag tre til fire gange om dagen for de bedste resultater .

Et andet produkt , STM Scar Cream , virker ved at øge omsætningen af hudceller , hvilket ar til at falme . Firmaet anbefaler denne lotion til ar som følge af C-sektioner , kosmetisk kirurgi og andre kirurgiske indgreb . Det har også været brugt til at reducere forekomsten af acne ar .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------