Position: sygdoms > HIV/ADIS >

overgangsalderen & neurofeedback

   Neurofeedback , en proces, hvor enkeltpersoner kan lære at genkende og styre forskellige typer af hjernens funktion og aktivitet , der bruges til at hjælpe med at behandle symptomerne på en bred vifte af mentale , emotionelle og fysiske forhold . Selv om neurofeedback ikke er almindeligt anvendt som en form for overgangsalderen behandling , kan kvinder går gennem overgangsalderen finde neurofeedback nyttig til at lindre flere af de vigtigste ubehag lige før og under overgangsalderen

Historie

Neurofeedback første dukkede op i 1960'erne , da to forskellige forskere oplevet indsigter relateret til hjernens aktivitet og funktion . Dr. Joe Kamiya , mens måling af hjernebølger af mennesker i en rolig og afslappet tilstand , erfaret, at personer var i stand til at identificere de hvilende tilstand af hjernens aktivitet og kontrol lempelse af hjernen , mens Dr. Barry Sterman også sammen hjernens aktivitet under søvnen til et niveau af afslapning i katte . Neurofeedback fortsatte med at udvikle i løbet af de næste mange årtier , og i dag bruges til at forbedre atletiske præstationer og behandle en række betingelser .

Funktion

Neurofeedback , undertiden også kaldet EEG biofeedback , virker ved at måle hjernens aktivitet ved hjælp af en EEG eller HEG maskine . Patienterne er hooked op til en EEG eller HEG maskinen af en tekniker, som derefter kommunikerer med patienten om hjernens aktivitet og hjælper patienten til at forstå , hvad hjernen gør som de oplever forskellige mentale , følelsesmæssige og fysiske tilstande ( såsom afslapning , agitation eller depression ) . Patienter gradvist lære at genkende forskellige typer af hjernens funktion uden de oplysninger , som EEG eller HEG maskinen og styre hjernens funktion at udløse en mere rolig eller afslappet tilstand af hjernens aktivitet .

Betydning

Neurofeedback er betydelig i overgangsalderen behandling på grund af de mange påvirker den overgangsalderen har på hjernens funktion . Hormon -niveauet i hjernen faktisk forårsage mange af symptomerne på overgangsalderen , og symptomer som varmt blinker eller søvnforstyrrelser viser sig som ændringer i hjernens aktivitet . Fordi disse ændringer sker i hjernen , kan neurofeedback kan bruges til at hjælpe kvinder lære at identificere og kontrollere hjernens aktivitet , og i sidste ende reducere søvnforstyrrelser og begrænse hyppigheden og varigheden af hedeture og humørsvingninger .

Typer

EEG neurofeedback måler elektriske aktivitet i hjernen ved hjælp af en elektroencefalografi maskine , mens HEG neurofeeback foranstaltninger blodgennemstrømningen i forskellige områder af hjernen ved hjælp af en hemoencephalogram maskine . Begge typer af neurofeedback har været brugt i overgangsalderen behandling for at identificere og kontrollere varmt blinker i særdeleshed .

Potentielle

Neurofeedback tilbyder alternativer til overgangsalderen behandling , der indebærer medicin eller brug af hormoner , og ses af mange som en type af alternativ medicin , der kan bruges til at behandle symptomer uden kemisk ændre kroppen . Neurofeedback har potentiale til behandling af følelsesmæssige symptomer på overgangsalderen , såsom humørsvingninger og depression , fysiske symptomer , såsom hovedpine , søvnforstyrrelser og hedeture , og psykiske symptomer , såsom følelser af glemsomhed eller psykisk dis .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------