Position: sygdoms > HIV/ADIS >

nældefeber i forbindelse med problemer med skjoldbruskkirtlen

   Hyperthyreoidisme , hvilket er en tilstand, hvor din skjoldbruskkirtel producerer for meget thyreoideahormon , og hypothyroidisme , når din skjoldbruskkirtel ikke producerer nok skjoldbruskkirtelhormon , og de behandlinger af disse betingelser kan undertiden producere bistader som en bivirkning . Nogle gange , nældefeber selv kan være en grund til at have din skjoldbruskkirtel testet

Du skal bruge: .
Blank virksomhed eller kartotekskort

antithyroid Narkotika


methimazol eller Tapazole . og Propylthiouracil , normalt kaldet PTU , er antithyroid lægemidler, der anvendes til behandling af hyperthyreoidisme . En af de mulige bivirkninger af disse lægemidler er bistader .

Dermatitis herpetiformis


Dermatitis herpetiformis er en tilstand, som kan være forbundet med autoimmune sygdom i skjoldbruskkirtlen. Bistader på ryggen og underekstremiteterne er et af symptomerne på denne tilstand .

Kronisk urticaria


Kronisk urticaria er et andet ord for kronisk nældefeber . Det er en betingelse , som øger din risiko for skjoldbruskkirtel ubalance , ifølge Dr. Ridha Arem 's " The Thyroid Solution : A Revolutionary Mind-Body Program til at genvinde din følelsesmæssige og fysiske sundhed . "

RAI

RAI , eller radioaktivt jod behandling er en fælles behandlingsmuligheder for hyperthyreoidisme og undertiden bruges som et redskab til at afgøre, hvor godt din skjoldbruskkirtel fungerer . Sammen med ømhed til din skjoldbruskkirtel , kvalme og blære irritation , udslæt er en mulig , hvis sjældne , bivirkning .

Allergiske Reaktion

Hvis du udvikler udslæt som en reaktion på thyroid medicin , skal du kontakte din læge , som han ønsker at afbryde din medicin programmet og prøve en anden behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------