Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvad over- the- counter medicin kan bruges til ringorm ?

   Ringorm er en svampeinfektion i huden . Det er almindeligt hos børn og teenagere , der spiller kontakt sport . Tegn på infektion omfatter en cirkulær udslæt med en skællet udseende . Behandlingen er aktuelt , herunder cremer og shampoo

Du skal bruge: .
Blanke virksomhed eller kartotekskort

Ketoconazol


Ketoconazol er tilgængeligt i dit lokale apotek uden recept som en shampoo og en creme under navnet Nizoral . Vær sikker på at anvende nok til at dække det berørte område .

Miconazol


Miconazol er tilgængelig som mærket Micatin i creme eller spray form . En lille mængde af enten form bør anvendes på det angrebne område to gange om dagen .

Clotrimazole


Clotrimazol er en anden anti-svampe behandling, der kan bruges til ringorm . Det fås som de mærker Mycelex og Lotrimin . Påfør en lille mængde to gange om dagen i to til fire uger .

Selsun Blue

Selsun Blue er en medicineret shampoo , der kan bruges til at behandle ringorm på hovedbunden . Hovedbunden skal vaskes med det dagligt i mindst to uger .

Medicinsk Hjælp

Se din læge , hvis ringorm ikke responderer på behandling i hjemmet . Du kan bruge en recept styrke anti-svampe agent eller en anden aktuel medicin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------