Position: sygdoms > HIV/ADIS >

dropfod som følge af bagdelen inaktivitet

   Dropfod , også kendt som dropfod , er en lidelse, der berører en patients evne til at kontrollere position og bevægelse af foden og resultater i tåen trække , når patienten går . Dropfod kan være forårsaget af mange forskellige nerve og muskel betingelser , og en fysioterapeut kan hjælpe med at vurdere og behandle dropfod som følge af bagdelen inaktivitet og andre nerve eller muskel lidelser , og kan bidrage til at fremme en sund gangart

Du skal bruge: .
Blank virksomhed eller kartotekskort .

Betydning


Foot fald er en alvorlig tilstand for mange mennesker , især ældre , på grund af den risiko, den udgør for snubler og falder . Dropfod kan også være et symptom på andre forhold såsom muskelsvind eller væsentlig nerveskade , som , hvis de ikke diagnosticeres og behandles , kan hurtigt udvikle sig til et tab af mobilitet og muskelfunktion . Bagdelen inaktivitet kan også være symptom på andre forhold, der påvirker patientens mobilitet, da begrænset mobilitet ofte resulterer i muskelsvind og svaghed .

Typer


Mange forskellige typer af dropfod kan forekomme , og som behandles ved hjælp af forskellige værktøjer og taktikker . Mens bagdelen muskelsvind og nerveskader kan resultere i vedvarende dropfod , der kræver styrketræning og fysisk terapi til behandling , kan nogle andre typer af dropfod kun er midlertidig , skyldes en forbigående følelsesløshed eller lammelse i nerverne efter korte perioder med inaktivitet .

Funktion


bagdelen inaktivitet kan medføre dropfod på grund af den vifte af muskler, der kræves fra hofte til ankel til bekæmpelse af mund position . Desuden kan begrænsede mobilitet og bagdelen atrofi også forekomme i forbindelse med skader på nerverne i hofter og ben , hvilket også kan bidrage til dropfod .

Identifikation

dropfod kan identificeres ved en patients manglende evne til at rejse tå siddende eller stående , eller en patient vedvarende og ubevidst trække tå af en eller begge fødder , mens du går . Dropfod som følge af bagdelen aktivitet kan identificeres gennem fysisk terapi , der tester glutealregionen styrke ved at måle en patients evne til at løfte , udvide og holde benet på plads .

Fordele

Fordelene for behandling af dropfod forårsaget ved bagdelen inaktivitet omfatter forbedret gang og øget mobilitet for patienter , såvel som nedsat risiko for skade, mens stående og gående . Patienter , hvis dropfod er behandlet gennem fysisk terapi rettet mod bagdelen muskelstyrke også opleve en forbedret ben muskelfunktion og steget sundhed gennem styrketræning .

Overvejelser

Ved behandling dropfod som følge af bagdelen inaktivitet , kan terapeuter vælge at bruge en ortopædisk fodtøj eller mund brace indsætte for at reducere risikoen for skader under behandlingen og indtil dropfod kan blive helbredt ved bedre muskelfunktion . Andre personer, hvis dropfod ikke er forårsaget af bagdelen inaktivitet kan stole på ortopædisk hjælpemidler permanent eller i meget længere tid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------