Position: sygdoms > HIV/ADIS >

HPV identifikation

   Humant papillomvirus ( HPV ) er faktisk en meget stor gruppe af virus , der forårsager forskellige , for det meste vorte-lignende forhold i mennesker

Du skal bruge: .
Blanke virksomhed eller kartotekskort

Identifikation


Ifølge MedlinePlus , der er mere end 100 slags HPV , infektion med de fleste af disse ikke fører til alvorlige konsekvenser . Det Nationale Institut for Allergi og Smitsomme Sygdomme rapporter om, at HPV er den mest almindelige seksuelt overførte infektioner i USA .

Effects


HPV -infektion fører undertiden til kønsvorter , som kan vises på kønsdelene og de omkringliggende områder kroppen . Men den NIAID rapporter om, at mange mennesker har HPV uden at udvikle vorter . Det er muligt at sprede HPV til andre , selv uden at have symptomer .

Tidsramme


The National Cancer Institute har anført, at i de fleste tilfælde af HPV -infektion , infektionen rydder kroppen på sin egen inden for et par år . I nogle tilfælde , vil dog infektionen hængende og udgør en alvorlig sundhedsrisiko .

Overvejelser

MedlinePlus rapporter , at omkring 30 typer af HPV øger risikoen for at udvikle visse kræftformer , herunder livmoderhalsen , vulva, vagina , anus og penis .

Forebyggelse

Brug kondomer , og for piger og kvinder , bliver vaccineret mod HPV mindsker chancerne for at udvikle HPV -infektion , efter MedlinePlus .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------