Position: sygdoms > HIV/ADIS >

nyttiggørelse fra skulder udskiftning kirurgi

   Når skuldersmerter bliver kronisk , kan en total skulder udskiftning udføres for at genoprette funktionen af skulderen . Den tid det tager at komme sig fra denne type kirurgi , i vid udstrækning afhænger af den enkelte

Identifikation

Samlet skulder udskiftning kirurgi indebærer opskæring og fjernelse af sener og knogler fra skulderen , og erstatte dem med en kunstig fælles . Det opsving ofte fortsætter i op til et år , efter denne type operation .

smertebehandling

Umiddelbart efter operation , kan smerten blive forvaltet af intravenøs smertestillende medicin . Dette bør kun være behov for de første par dage , og er normalt skiftes til en mundtlig smertestillende medicin , når smerten er under kontrol . Mundtlig smertestillende medicin er normalt behov for de første to uger efter operationen .

Hospitalsophold

Et samlet skulder udskiftning kræver et ophold på hospitalet . Patienten er normalt afsluttes på smerte er under kontrol , snittet er tør , og patienten kan udføre range of- bevægelse øvelser .

Home Care

Det kan være nødvendigt for patienten at have noget hjælp i hjemmet efter skulder udskiftning kirurgi . De fleste patienter vil kræve en vis bistand med shopping , kørsel og aktiviteter i hjemmet i mindst seks uger.

Overvejelser

Der er en risiko for komplikationer med enhver form for kirurgi . Kontakt din læge, hvis du oplever rødme, hævelse , øget smerte eller dræning omkring stedet for dit indsnit . Dette kan indikere en alvorlig komplikation , som en sårinfektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------