Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvad er mindre almindelige advarselstegn på et hjerteanfald ?

   Et hjerteanfald opstår , når de fartøjer , der forsyner hjertet med blod er blokeret , forhindrer tilførslen af ilt . Hjertemusklen begynder at dø , hvilket kan forårsage permanent skade . For at kunne reagere i tide , er det vigtigt at blive fortrolig med både almindelige og mindre almindelige tegn på et hjerteanfald

almindelige tegn

Genkend almindelige tegn på et hjerteanfald . Disse kan omfatte episoder med brystsmerter , åndenød , svedudbrud , en følelse af doom , pludselig besvimelse , kvalme , smerter går fra brystet eller skulderen til armen , eller tryk og klemme i brystet .

Mindre almindelige tegn

Du må ikke kassere mindre almindelige tegn på et hjerteanfald . Disse kan omfatte mavesmerter , halsbrand , klam hud , træthed og svimmelhed .

Overvejelser

Erkend , at hjerteanfald ikke altid forårsager de samme symptomer i alle, eller i samme grad . Nogle mennesker har ingen symptomer , men de kan stadig have et hjerteanfald . Et hjerteanfald kan forekomme på ethvert tidspunkt , og selv om nogle har advarselssignaler , for andre er det pludselig rammer .

Behandling

loven straks , hvis du tror, du eller en anden er at have et hjerteanfald . Mange mennesker venter for længe med at søge behandling . Hvis du har mistanke om , at du har et hjerteanfald , kan du ringe 9-1-1 eller har nogen køre dig til et hospital med det samme .

Forebyggelse

Tag alle dine medicin som foreskrevet . Pludselig stopper medicin kan påvirke dit hjerte funktion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------