Position: sygdoms > HIV/ADIS >

holistisk behandling af træg binyrerne

   En af de centrale organer i det endokrine system er binyrerne . Dette er den "kamp eller flugt " kirtel , der spark i , når vi er i knibe . Binyrerne overvåger og reagerer stress i kroppen . Når en opfattet stress er til stede , binyrerne udgivelser kortisol i blodet . Resultatet er en hurtig hjerterytme og forhøjet blodtryk . Nogle gange på grund af konstante stressfaktorer , kan binyrerne bliver træg og brændte ud, hvilket kan resultere i en tilstand, der kaldes binyretræthed . Holistisk behandling kan være løsningen for nogle .

Burn-Out

binyretræthed kan være svært at diagnosticere , fordi det ofte går uopdaget i en blodprøve . En træg binyrerne kan resultere i et bredt og varieret liste over symptomer, som ofte kan fejlfortolkes for mange andre sygdomme eller lidelser . Nogle af disse symptomer omfatter vægtøgning og en stærk modstand mod vægttab , hukommelsestab , hårtab , manglende energi , depression , svimmelhed , uklarhed , lavt blodtryk , høj puls , dårlig PMS og menstruationssmerter og usædvanligt tør hud . Disse symptomer på deres egen kan signalere mange andre forhold , så det er vigtigt at se en læge , der kan se det store billede og præcist diagnosticere dig . Årsager til binyretræthed kan ikke altid være pin-tilspidsede, men kan omfatte depression , stress , søvnmangel , kost og bakteriel infektion . Også en anden bivirkning af binyretræthed kan omfatte irritabel tyktarm , forstoppelse eller løs afføring . Dette resulterer ofte i mal-absorption af essentielle næringsstoffer , som det organ, der kun forbindelser problemet med træthed og forvirring.

urter og kosttilskud

Urter og kosttilskud er blevet brugt af nogle holistiske naturopaterne i behandlingen af binyretræthed . Ikke alle vil reagere positivt , men vitaminer og naturlægemidler kosttilskud kan hjælpe med at behandle og balance binyrerne ubalance . Magnesium , kan antioxidanter og Omega 3 vitaminer somme tider hjælpe balance i binyrerne og hjælpe returnere din energi niveauer til det normale. C-vitamin har været anvendt i kombination med bioflavonoider samt vitamin E og en god vitamin B kompleks sammen med konventionel behandling . Urter , at nogle har påstået effektive er Rosenrod , som er godt for hukommelsen og hjernen tåge og Ashwagandha som er en naturlig beroligende anvendes til nervesystemet . Sibirisk ginseng har været påstået , samt at skabe balance i binyrebarken , og og øge mental skarphed . Igen er der ingen afgørende undersøgelser om urter og kosttilskud til behandling af adrenal spørgsmål , så altid konsultere din læge . Urter kan undertiden interagere med andre lægemidler , og kan være lige så stærk som receptpligtig medicin .

Fik Red Bull ?

Selvom tendensen er at tørster koffeinholdige produkter, når man er træt , hvis du lider af binyretræthed , er det modsatte faktisk anbefales. Du skal reducere raffineret sukker og fuldstændig fjerne koffein . Det er har den modsatte effekt på en person med adrenal spørgsmål , fordi koffein og sukker kan øge din puls og kun yderligere brænder ud dit system som nu --- så langt som dit nervesystem forstår --- i en konstant øget tilstand af stress .

pleje din åndelige selv

I tillæg til diæt , fokus på åndelig centrering så godt. Jo mere stress du kan fjerne , jo bedre . Mange naturopaterne vil foreslå meditation om morgenen mindst femten minutter . Afslappende dit nervesystem kan bidrage til at reaktivere binyrerne på en nærende måde . Du kan bruge meditation i forbindelse med andre konventionel behandling, men det kan i nogle tilfælde hjælpe med at sænke stress hormoner . Brug sund fornuft og altid søge råd hos en betroet sundhedsmedarbejder. Hele denne artikel er bestemt kun til orientering . Aldrig erstatte dette råd til din egen sunde fornuft eller en læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------