Position: sygdoms > HIV/ADIS >

rolle fysioterapeuter i diabetes

   . Da antallet af personer, der lider af diabetes fortsætte med at stige , er det vigtigt at forstå betydningen af fysioterapi i behandling og forebyggelse af denne tilstand

Fysioterapeuter

Fysioterapeuter ordinere motion , varme , elektroterapi , massage og andre midler til at give holistisk behandling . De arbejder en på én med patienter på regelmæssig basis .

Livsstil ændringer

På samme måde som livsstilsændringer er vigtige i forebyggelsen af diabetes , er de også afgørende for dens behandling . Etablering af korrekt ernæring og motionsvaner er en af de vigtigste ting fysioterapeuter gøre i behandlingen af diabetes .

Øvelser

Fysioterapeuter toget patienter til at udføre specifikke øvelser for at styrke muskler og forbedre cirkulation i områder , der er særligt problematisk i diabetes , såsom fødder .

Massage og Elektroterapiudstyr

Physiotherpists også bruge massage og elektriske apparater til at målrette specifikke problemer i bevægeapparatet er fælles for diabetikere .

Emotional support

Måske et af de mest betydningsfulde roller fysioterapeut i behandlingen af diabetes er den binding, der kommer , når patienten arbejder sammen med en terapeut mod målet om en sund livsstil . Ofte kan fysioterapeuter bidrage til at give følelsesmæssig støtte er nødvendig for at stå over for en kronisk sygdom som diabetes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------