Position: sygdoms > HIV/ADIS >

ikke solen hjælpe med depression

   Solen er afgørende for vores overordnede godt helbred . Det hjælper med at give D-vitamin og hjælper med at forbedre vores fysiske og mentale sundhed . Ingen levende organisme kan eksistere uden solen , og det er mærkeligt , at solen har en sådan en dybtgående indvirkning på enkeltpersoner humør

Fordele af solen

Mange mennesker lider af de ødelæggende virkninger af depression . De kan opleve episoder af håbløshed , manglende evne til at fungere på arbejdet og ofte kæmper med intime relationer . Mennesker, der lever med depression er også isoleret fra resten af verden og har svært ved at interagere i sociale situationer . Der er mange medikamenter , der er tilgængelige til behandling af depression dog , folk ofte finder disse medikamenter vanskeligt at tage på grund af de negative bivirkninger .

Tænk over hvordan du føler på en solrig dag , basting i solen. Disse følelser kommer fra solens direkte indflydelse på vores humør . Solen er med til at regulere vores humør og øger niveauet af serotonin og dopamin , som er signalstoffer , der regulerer , hvordan vi føler .

Når stemningen kemikalier i vores hjerne er lavt så vi er mere tilbøjelige til at depression og episoder af følelse blå . Ifølge hjemmesiden Alternativ Depression Therapy , er solen vores vigtigste kilde til vitamin D3 , som er en type D-vitamin , der er afledt af sollys . Tilbringe tid basting i sollyset hjælper med at øge niveauet af dopamin og serotonin . enkeltpersoner, der er udsat for direkte sollys i mindst 20 minutter om dagen til stede med øget humør og højere niveauer af energi .

Ifølge hjemmesiden Alternativ Depression Therapy , tilbringe tid i direkte sollys tidligt på dagen giver størst udbytte, og vil bidrage til at mindske eventuelle episoder for hudskader . Hvis du gør tilbringe tid i solen senere på dagen skal du sørge for at begrænse din tid til 10 til 15 minutter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------