Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvorfor øje læger spile øjnene ?

   Øjet læge kan spile øjnene til at udføre en retinal undersøgelse ( også kaldet oftalmoskopi eller fundoscopy ) . Denne eksamen går ud på bagsiden af dine øjne , herunder nethinder , optiske diske og blodkar , der giver næring til nethinder

Baggrund

dilating dråber gøre eleverne i øjnene større , så lægen kan se bagsiden af øjet . Fordi eleverne er større , du er mere følsomme over for lys , indtil effekten aftager , og det er en god idé at have solbriller til brug efter eksamen .

direkte undersøgelse

Din øjenlæge kan gøre det retinale eksamen på tre måder . Den første , direkte undersøgelse indebærer skinnende en lysstråle gennem din elev og bruge en oftalmoskop at se bagsiden af øjet . Sommetider øje læger ikke spile øjnene for denne undersøgelse .

Indirekte undersøgelse

For en indirekte undersøgelse , dit øje læge holder hvert øje åbent og undersøger den med et kraftigt lys monteret på hendes pande .

Opslidset Lampe Eksamen

For en spaltelampe eksamen lægen bruger en spaltelampe ( mikroskop med en vedhæftet lys ) og en medfølgende kondensering objektivet eller en kontaktlinse at få en mere detaljerede billede af bagsiden af øjet end der er tilgængelig i direkte eller indirekte undersøgelse .

Overvejelser

dilatation og grundig undersøgelse af ryggen i øjnene er især vigtigt for folk med risiko for øjensygdom helt vurdere de sundhedsmæssige inde i øjnene , efter All About Vision .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------