Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man wrap en knæ for patellofemorale

  Patellofemorale syndrom er forårsaget når knæskallen ikke spor langs benet ordentligt og gnider mod lårbenet ( femur ) . Der er en naturlig rille i lårbenet , at knæskallen ( patella ) bevæger sig i. Hvis knæskallen bliver trukket ud af at groove , vil det begynde at gnide mod lårbenet og skabe betændelse og smerter under knæskallen . Indpakning knæskallen på en måde , der vil holde det tracking i lårbenet rillen har vist sig at reducere friktionen og tilbyde kortsigtet lindring af smerter

Du skal bruge: .
Latex-fri stretch tape .
Super- stive , bomuld mesh , stærkt klæbende tape .


1 .
Ligge ned på ryggen med dine ben lige , men ikke låst . For de bedste resultater , har en anden wrap dit knæ.
2 .
Klip en strimmel Latex-fri stræk tape bredden af dine lår og tape den direkte over knæskallen .

3 .
Skær en strimmel af den super-stive , meget klæbende tape en smule kortere end den strækning tape. Placer den ene ende af tape på ydersiden af knæskallen .
4 .
Træk båndet mod indersiden af låret , så det får knæskallen at line op i midten af låret . Der bør være en krølle eller " pose " af huden bemærket .

gode råd og advarsler


 • Dette er ikke en behandling for patellofemorale smertesyndrom . Det kan hjælpe med kortsigtede smerte , men er ikke beregnet til at blive brugt på lang sigt . Korrekt medicinsk øvelsesterapi er nødvendige for at rette muskel ubalancer , der kan være årsag smerter i knæet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------