Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man kan slippe af hovedet overbelastning

  En følelse af tryk i hovedet , er ofte forårsaget af bihuler . Bihuler er forårsaget af betændelse i den nasale passager , som normalt er en følge af en anden helbredstilstand , som allergi, forkølelse eller en sinus infektion . Head overbelastning kan medføre hovedpine , forstyrre søvn og give hørelse og taleproblemer . Men der er mange ting, du kan gøre , som vil hjælpe med at lindre hovedet overbelastning

Du skal bruge: .
luftfugter
Neti pot .
Næsespray .
Brusebad .
Varme væsker , ligesom supper og drikkevarer .


1 .
Brug en luftfugter , især mens du sover. Tør luft kan forårsage slimhinderne til skorpen i næse . En luftfugter vil holde passager fugtig , for at forhindre tilstopning og overbelastning .
2 .
Skyl næse med saltvand ved hjælp af en neti pot , en specielt designet afløbssystem , der bruges til løber væsken gennem næse .
3 .
Brug en næsespray . Næsespray indeholder en saltvandsopløsning , som også irrigates den nasale passager . Følg brugsvejledningen på flasken .
4 .
Inhale damp ved at tage et varmt brusebad , sidder i et badeværelse med et varmt brusebad kører eller kogende vand på komfuret og holde hovedet over dampende vand og indånde dybt . Placering et håndklæde over hovedet , mens du holder dit hoved over kogende vand vil direkte endnu mere af damp til næsen . Æteriske olier , såsom tea tree olie eller eukalyptus , kan tilføjes til kogende vand for at bidrage til at åbne op for næse yderligere .
5 .
Forbruge varme supper og drikke og drikke masser af vand hver dag . Staying hydreret vil holde næse fugtige og varme væsker og krydret mad vil bidrage til at åbne op for næse .

gode råd og advarsler


 • Følg vejledningen på næsen sprays omhyggeligt og ikke bruge mere end et par dage i træk . Hvis overused , kan næsespray faktisk forårsager betændelse .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------