Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man behandler rosacea med MSM

  Rosacea er en kronisk hudsygdom , der er karakteriseret ved vedvarende rødme , synlig blodkar , og bump , der ligner bumser . Det påvirker primært den midterste tredjedel af ansigtet . Det er ikke livstruende , men kan være ubehageligt . Det kan også medføre , at et individ bliver selvbevidst . Der er behandlinger , der hjælper administrere symptomerne . En af disse er MSM ( methylsulfonilmethane ) . Det er et svovlindhold , der er bio-tilgængelige og ikke-giftige

Du skal bruge: .
Læge , biopat eller hudlæge .
MSM aktuel fløde .

MSM og Rosacea


1 .
Identificere og dokumentere dine symptomer . Når rosacea er først udvikler sig, det præsenterer som flushing , der vises derefter forsvinder og dukker op igen igen . Som det skrider frem, vil det en tendens til at blive længere og kan være ledsaget af udvidede blodkar og " bumser " af rosacea . Bemærk , hvis noget af dette sker for dig .
2 .
Kontakt en læge eller hudlæge for at diskutere behandlingsmuligheder . MSM er en behandling , der kan anvendes . Men den forskning af effekten af MSM er forholdsvis ny , så måske mange læger prøve andre muligheder og din bedste satsning kan være at arbejde med en biopat . Der er beviser til at understøtte dit ønske om at anvende denne behandling . I en undersøgelse i en romersk Dermatologisk Klinik i 2008 , blev det anset for at være effektiv til behandling af rosacea mere effektivt end andre behandlinger .
3 .
Buy MSM . MSM er ikke en receptpligtig medicin . Du kan købe det online blot ved at gøre en søgning på internettet . Men husk at arbejde med dig læge om det bedste produkt som mange indeholder andre stoffer, der kan ikke være nødvendigt eller nyttigt. Selv om det kommer i forskellige former , købe aktuel creme , da det er hvad der er blevet forsket og fundet effektive .
4 .
Påfør aktuelle cremen ved at følge anvisningerne på etiketten og /eller din læge . Vask altid dig ansigt og hænder , før du anvender .
5 .
fortsætte med at arbejde med lægen. Bemærk eventuelle bivirkninger, som kan skyldes medicinen . Selvom der ikke synes at være mange bivirkninger til aktuelle fløde , altid opmærksom på eventuelle forandringer, der sker mens de er på medicin .

gode råd og advarsler


 • MSM har ikke været forsket indgående . Eventuelle krav fordele for sundheden er ikke blevet bekræftet af Food and Drug Administration . En stor del af oplysningerne er fra et par undersøgelser og anekdotiske beviser .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------