Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hjem behandlinger for infektion i øret

   Øreinfektioner opstår, når røret i mellemøret bliver blokeret eller opsvulmede . Lukkede æggeledere eller hævelse kan opstå som følge af en forkølelse eller influenza . Øreinfektioner er smertefulde , men der er et par hjem behandlinger , der betragtes som effektive

Du skal bruge: .
urin teststrimler
Urin-opsamlingsbeholder .
Notesbog .

Varm Castor Oil eller olivenolie

Med denne metode , dråber af enten varm ricinusolie eller varm olivenolie er placeret i ørerne og sat med et stykke vat . Efter en vis mængde tid , er det bomuld fjernes , og olien får lov til at dræne fra øret . Denne metode menes at trække ud af infektionen .

Varm

Brug varme kan lindre smerten ved at have en øre infektion . Anvende varme ved hjælp af enten en varmepude eller en varm vaskeklud . Må ikke bruge en varmepude på børn , der er for ung til at informere dig , hvis puden er for varmt .

Echinacea

Echinacea er en antimikrobiel urt bruges til behandling af forkølelse og infektioner . Echinacea bruges også som en booster til immunforsvaret , som bekæmper sygdomme og infektioner . Du kan finde denne urt i både pille og te form .

over the counter medicin

Over -the-counter medicin bruges til at håndtere smerter forbundet med en infektion i øret . Der er en række medikamenter , der kan bruges til smertebehandling . Lægemidler såsom Advil , Aleve , Tylenol og Motrin hjælpe med at kontrollere smerten samt den høje feber , der kan være et symptom på en øre infektion .

Astragalus

Astragalus er en kinesisk urt , der anvendes til at styrke immunforsvaret og bekæmpe infektioner . Denne urt kan også tages som en forebyggende foranstaltning mod sygdomme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------