Position: sygdoms > HIV/ADIS >

stress - relaterede ledsmerter

   Millioner af mennesker lider af en score på sundhedsmæssige betingelser og lidelser , der har været relateret til stress . Ifølge Center for Kognitiv Terapi , er stress en af de mest almindelige adfærdsmæssige faktorer, som comingle med fysiske effekter til årsag og forevige smerte . Ud over at forværre allerede eksisterende sundhedsmæssige betingelser , er stress en fælles bidragyder til hovedpine , body ømhed , og led-og muskelsmerter

Årsager

Kroppens nervesystem reagerer på stress ved snærende blodkar og reducere blodgennemstrømningen og ilt til musklerne , ledbånd og sener . Dette resulterer i muskelspændinger , ømme led og stivhed , som kan blive kroniske tilstande over en lang periode .

Smerter Øget med kronisk stress

Den følelse af smerte i sig selv er en årsag til stress . Derfor vil en person, der er allerede oplever smerte sted yderligere pres på hans eller hendes krop . Hvis der ikke blev løst , kan denne ekstra stress cementere en cyklus af stress-induceret smerte .

fysiske virkninger af Stress

Ud over fælles og muskelsmerter , kan stress føre til andre sygdomme og sundhedsmæssige forhold . Stress og stresshormoner direkte påvirker kroppens nervesystem og immunsystemet modstand , hvilket bidrager til mere alvorlige sundhedsmæssige tilstande såsom hjerte-kar- sygdomme , slagtilfælde , diabetes og mavesår .

Advarsel

Du må ikke automatisk antage , at kroppen ømhed og smerter er forårsaget af stress . Rådføre sig med en læge først for at udelukke en mere alvorlig helbredstilstand .

reducere stress

Den gode nyhed er, at det er forholdsvis let at reducere stress-relaterede led-og muskelsmerter med en lille indsats . Stress kan reduceres betydeligt ved at følge nogle få retningslinjer : Spis sundt og motion . Praksis afslapning teknikker såsom meditation og yoga . Få masser af søvn , så din krop til at tanke op . Bevar forbindelsen til dit sociale netværk , det vil hjælpe dig føle positivt og optimistisk .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------