Position: sygdoms > HIV/ADIS >

sports medicin varme terapi

   Varme terapi i sports medicin anvendes til at reducere muskelkramper , nedsat stivhed i leddene og gøre bløddele endnu blødere at mindske de dermed forbundne smerter . Heat er generelt bruges som et værktøj til at løsne op musklerne før en træning eller til at hjælpe med at reparere dem efter en . Varme terapi kan foregå i enten en professionel fysioterapi indstilling eller i komfort i dit eget hjem . Mens lære at anvende varme terapi kan virke som en vanskelig proces , er det faktisk ganske enkel, hvis du følger den korrekte retningslinjer og instrukser .

Sådan bruges

Heat terapi kræver brug af varmepuder , varme håndklæder eller opvarmning cremer til at varme musklerne enten før eller . efter en anstrengende træning . Du skal blot placere den varme genstand eller fløde over det berørte område , og lad det sidde der i 10 til 15 minutter . Hvis du bruger en varm håndklæde , er der store chancer vil miste sin varme inden for fem til 10 minutter . Hvis dette sker , skal du blot placere den tilbage i mikrobølgeovnen og varm det, indtil det er tilfredsstillende . Ved anvendelsen af varme fløde , sørg for kun at anvende et tyndt lag over det berørte område . For meget creme kan forårsage svære smerter og kan have en negativ effekt af behandlingen processen . Hvis du vil bruge en varmepude , bare sæt den ind i en væg og oplade det inden brug . Hver type varmepude vil kræve forskellige længder af tid at oplade , så det er bedst bare at lade det efter hver brug .

Hvornår skal man bruge

Heat terapi bør anvendes når du forsøger at lave en muskel eller muskel gruppe mere smidig . Heat terapi bruges primært til at behandle muskler på to hovedområder: benene ( både quadriceps og kalve ) og skulder . Til benene , er varme terapi sædvanligvis anvendes direkte efter at have kørt i lang tid , og som understreger musklerne forbi deres normale grænser . For skuldrene , er varme terapi normalt bruges efter at smide en bold ( primært i enten fodbold eller baseball ) at berolige muskler og give dem mulighed for at helbrede hurtigere . Varme terapi kan bruges på andre muskelgrupper så godt, men dette bør kun ske under tilsyn af en fysioterapeut eller licenseret sundhedsmedarbejder.

mulige skadelige virkninger

Heat behandling bør aldrig anvendes på en skade i de første 1-3 dage efter skaden opstår . Hvis varme terapi anvendes på et område, hvor der er nogen form for hævelse , vil varmen medføre en stigning i blodgennemstrømningen til det ramte område , og vil forværre hævelsen . Varme puder , der er tilbage i det samme sted i mere end 10 til 15 minutter kan brænde huden og forårsage alvorlige eller varige skader . Når opvarmning et håndklæde , skal du sørge for , at temperaturen ikke er for varmt , før at anvende det på den skrantende muskel . Du kan teste det ved at placere hånden direkte over håndklæde og følelse at se , om håndklædet i ringen udsender varme . Hvis du føler en intens dampskuddet rammer din hånd , tillader håndklæde til at køle lidt før du anvender den til din nøgne hud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------