Position: sygdoms > HIV/ADIS >

kan du få en kold i øjet ?

   Det er muligt at få en kold i øjet . Den tilstand kaldes konjunktivitis , bedre kendt som pink øjet . Årsagen lyserøde øjne er også ofte omtalt som en " eye kold "er fordi dens smitstof er typisk for en almindelig forkølelse

Domme Eye Område

Et øje koldt påvirker væsker og fugtig væv ( conjunctiva ) , at linjen indre øje låg og dækker øjet . Eye forkølelse kan begynde på det ene øje , men kan spredes til begge øjne .

Prognose

Tilstanden er ikke farlig og er ikke ensbetydende med øjet eller vision problemer , da selve øjeæblet er upåvirket . Tilstand og symptomer, mens mildt forstyrrende , som en kold , er ikke svært at behandle og helbrede .

Typer

Et øje kulde er oftest enten bakteriel eller viral , med symptomer og behandlinger varierende lidt . Eye forkølelse kan også være chlamydic (i forbindelse med seksuelt overførte sygdomme ) eller udløst af en allergisk reaktion .

Symptomer

Symptomer på en øje kold omfatter rødme , hævelse , brændende , øjenirritation , kløe , overdreven tåreflåd og /eller udledning , sløret syn , og lysfølsomhed .

Behandling

Streng hygiejne er nødvendig. Antibiotika dråber bruges til at behandle bakterielle øje forkølelsessymptomer , selvom 64 procent af infektioner klare op på egen hånd i et par dage , ifølge NetDoctor. co. uk . Eye smøremidler bruges til at mindske symptomerne .

Overvejelser

Eye forkølelse er ekstremt smitsom , så det er vigtigt for patienterne at være forsigtig med renlighed , personlig hygiejne og delte elementer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------