Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan du fjerner helede ar & mørke pletter

  Ar og mørke pletter er fælles hud trængsler, som kan være pinligt , hvis placeret på ansigtet eller andre udsatte områder af kroppen . Ardannelse er en del af helingsprocessen efter operationen, forbrændinger , skade eller acne . Mørke pletter kan være forårsaget af fødslen mærker , medicin , overeksponering for solen , visse sygdomme , graviditet og hyperpigmentering , som er et resultat af traume på huden . Selv om de fleste ar og mørke pletter er permanent, er det muligt at mindske deres udseende gennem forskellige behandlingsformer.

Du skal bruge:
Citronsaft
. Sukker.
Silikone gel ark .
Hydroquinon fløde .


1 .
Se en hudlæge for at udelukke mere alvorlige forhold, der kan være årsag til mørke pletter på huden , såsom hudkræft , leversygdom eller Addison 's sygdom .
2 .
Bland citronsaft med sukker for at fjerne arvæv og blege mørke pletter . Gælder for din ar eller mørk plet to gange dagligt . Af citrusfrugter i frugt sammen med exfoliating handling af det sukker, bidrager til at mindske arvæv .
3 .
Spørg din læge til at ordinere en kombination hud blegning fløde fremstillet ved blanding 1 ounce på 4 procent hydroquinon , 0,05 procent tretinoin og solcreme . Påfør to gange om dagen for at falme mørke pletter .
4 .
Prøv dermabrasio at fjerne ar og mørke pletter . Dermabrasio er kontrolleret kirurgisk slibning , at dramatisk forbedrer beskadiget hud . Dermabrasio er fremragende til behandling af dybe rynker , ar , visse hudlæsioner og hyperpigmentering .
5 .
Brug silikone gel plader til at blødgøre og tromle rejst ar . Silikone ark er en komfortabel silikone gel , der er knyttet til ar og stimulerer heling af det øverste lag af huden . Silikone gel ark effektivt at reducere størrelsen af ar og forbedre væv elasticitet .

gode råd og advarsler


 • Buy -vitamin E olie eller åbne en Vitamin E kapsel og anvende det direkte til din ar og mørke pletter . E-vitamin hjælper til at mindske forekomsten af ar .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------