Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan Yaz prævention hjælpe PMDD ?

  

Hvad II PMDD , og hvordan adskiller den sig fra PMS

præmenstruelt syndrom , eller PMS , er betegnelsen for en ? sæt af symptomer opleves af kvinder i den fødedygtige alder mellem ægløsning og begyndelsen af menstruationen. Disse symptomer omfatter typisk hovedpine , humørsvingninger , kramper , brystspænding og oppustethed . Premenustral dysphoric lidelse , eller PMDD , er en mere alvorlig form for PMS , der forekommer i omkring 2 procent til 10 procent af alle kvinder . Det adskiller sig fra PMS i , at det er intens nok til at forstyrre en kvindes job , sociale aktiviteter eller relationer . Det omfatter de fysiske symptomer på PMS samt følelse af depression eller håbløshed , irritabilitet , vrede , øget konflikter med andre , spænding , angst , problemer med koncentration , ændringer i appetit , træthed , problemer med søvn , er følelser af overvældet eller ud af kontrol , og et fald i interessen for normale aktiviteter .

Hvad er årsagen PMDD og Hvordan virker Yaz hjælpe ?

Den nøjagtige årsag til PMDD er ikke kendt . Det menes at være forårsaget af hormon udsving i løbet af menstruationscyklus . Men ifølge Pam Asbury-Hux , APRN , BC , fra University of Tennessee 's Student Health Clinic , er irritabilitet menes at være forårsaget af væskeretention . Den progestin i Yaz , drospirenon , fungerer også som et diuretikum , reducere væskeophobning , og på samme tid , irritabilitet .

andre potentielle årsager og behandlinger af PMDD

PMDD er mere tilbøjelige til at forekomme hos kvinder med en personlig eller familiær disposition for postpartum depression ( depression oplevede efter at have et barn ) eller depression i almindelighed . Det har også været forbundet med lave niveauer af serotonin , en hjerne kemikalie, som er medvirkende i overførslen af nervesignaler . Derfor kan visse antidepressiva hjælpe i behandlingen af PMDD . Dem , der er godkendt af FDA til dette formål er Paxil CR , Zoloft og Sarafem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------