Position: sygdoms > HIV/ADIS >

husstand behandling for hæmorider

   Hæmorider kan være en frustrerende medicinsk tilstand , fordi de er smertefulde og noget vanskeligere at behandle. Heldigvis er de fleste hæmorider forsvinder på egen hånd inden for et par uger . Men det er nyttigt at bruge enkle husstand behandlinger til at kontrollere symptomerne og forhindre gentagelser

Identifikation

Hæmorider inddrage venerne denne linje anus og endetarm . Pludseligt pres på væggene i endetarmen får disse vener for at forstørre og bule ud af huden , disse svulmende vener er hæmorider .

Formål Husholdning Behandling

Fordi de fleste hæmorider helbrede på egen hånd i to uger, husholdnings behandling simpelthen indebærer at lindre symptomerne . Dette giver hæmorider tid til at hele ordentligt .

Smertelindring

Folk kan håndtere smerter forbundet med hæmorider ved at sidde i et bad af just- varmt vand flere gange dagligt i mindst 10 minutter per session . Det kan også hjælpe med at anvende isposer , vaseline , kortison creme eller hemorrhoidal creme til området for at mindske hævelse og smerte . Acetaminophen eller acetylsalicylsyre indtages oralt kan også hjælpe med smerte.

Hygiejne

Det er vigtigt at holde området rent , når hæmorider er til stede . Området skal være forsigtigt klappede med fugtig toiletpapir efter brug af opholdsrum . Bomuld undertøj og løst tøj skal bæres for at undgå ophobning af sved på hæmorider .

Forebyggelse

Foranstaltninger til at holde hæmorider gentager sig omfatter spise tilstrækkelige fibre ( 25-30 gram om dagen ) og drikker mindst otte glas vand om dagen; udøver dagligt , at opretholde en sund vægt , praktiserer god almen hygiejne og undgå belastende eller spænde op , mens afføring .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------