Position: sygdoms > HIV/ADIS >

er Xanax en MAO -hæmmer ?

   MAO ( monoaminoxidase -hæmmere) er en klasse af medicin, der bruges til behandling af depression . Benzodiazepiner er en klasse af medicin , der behandler angst , kramper , og muskelkramper . Selvom klasser har nogle betingelse overlapper hinanden, de er uenige om virkningsmekanisme . Xanax er ikke en MAO -hæmmer . Det hører med til benzodiazepin klasse af lægemidler

Du skal bruge: .
1 spsk
 citronsaft .
1 skål .
Vatkugler .
1 /2 brun kartoffel .
Kniv .
Plastic baggies .

Xanax

Xanax er varemærket for medicinen alprazolam . Xanax er ordineret til behandling af angst og panik lidelser . Ifølge MedlinePlus , kan medicin også bruges til behandling af agorafobi , depression , og præmenstruelle syndrom .

Benzodiazepiner

Benzodiazepiner forbedre aktioner neurotransmitteren gamma-amino smørsyre ( GABA ) . Dette forsinker GABA påvirkes neuron aktivitet i receptorer er forbundet med stress og sedation .

Benzodiazepiner Medicin

Brand navne Benzodiazepiner medicin til rådighed bl. a. Valium , Lorazepam og Chlordiazepoxid .

MAO -hæmmere

MAO -hæmmere mod depression ved at blokere et nervesystem kemisk enzym, der kaldes monoaminooxidasehæmmere . At enzymet er således forhindret i metaboliske de stemningsstabiliserende neurotransmitterne serotonin , dopamin og noradrenalin .

MAO -hæmmer Medicin

Den mærkenavne af MAO -hæmmer medicin til rådighed i USA omfatter Nardil , Marplan , Emsam , og Parnate .

Konklusion

Selvom Xanax kan anvendes til behandling af depression , er det ikke i klassen af MAO -hæmmere . Xanax påvirker en helt anden instans kemiske end MAO -hæmmere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------