Position: sygdoms > HIV/ADIS >

depression : hjælp til indadvendte

   Depression er mere end bare en dag eller to af følelse blå , og groft 9,5 procent af amerikanske voksne lider af en form for mild til svær depression i et givet år . Alle former for depression kan behandles , og prognosen er generelt god , men for mennesker, som er indadvendte , rækker ud efter hjælp med depression kan være vanskeligt

Introversion

I sin bog , " Den introvert Advantage " Marti Olsen Laney siger , at udtrykket " indadvendt "ofte bruges fejlagtigt til at beskrive en person , der er genert , standoffish , eller som synes at være socialt uduelig . I sandhed , er indadvendte ofte meget dygtige til at sociale situationer og må ikke være genert i det mindste , ligesom deres udadvendte kolleger . Indadvendte tenderer mod at blive roligere og mere ensom end udadvendte mennesker , og har mindre cirkler af venner ved valg , foretrækker dybe venskaber med få , snarere end at sprede deres tid og energi i mange venskaber .

Nogle gange , folk der forstår ikke , hvad indadvendthed midler vil fejltagelse en indadvendt rolige opførsel for at være trist, ensom eller deprimeret . Selv om disse følelser ikke går hånd i hånd med at være indadvendte , depression i en introvert er bestemt muligt , da indadvendte lide de samme typer af depressive lidelser som andre i den brede befolkning .

Er Depression Forbundet til Being Introverted ?

At være en indadvendt ikke disponere en person til at blive deprimeret . Men det at være indadvendt kan hæmme genrejsning depression . Grunden til dette er , at indadvendt folk ofte foretrækker at arbejde deres problemer ud selv , og indadvendte generelt har en mindre kreds af betroede venner . Støtte kreds af en indadvendt er lavet af færre mennesker , og indadvendte tøve med at aksjer dybt personlige oplysninger om sig selv med nogen , bortset fra de mest betroede familiemedlemmer eller venner . Dette er ikke en årsag til depression , men det kan forevige depression , og hindre helbredelse.

Der er en anden depression scenarie , som kunne være forvirrende, når det kommer til indadvendthed . Ofte , når mennesker bliver deprimerede , de trække sig tilbage fra aktiviteter , der engang var sjovt . Dette sker både indadvendt og udadvendt person, kan der så andre antage, at deprimerede person er indadvendt , fordi hun ikke er ved at blive social . Sandheden er , at hun bliver mindre social , fordi hun er deprimeret .

Hjælp indadvendte få hjælp til Depression

Nøglen til at hjælpe en indadvendt med depression , er at opmuntre ham til at søge hjælp på en måde , der ærer hans personlighed stil . Gruppe terapi vil ikke være en indadvendte første valg , men 00:59 terapi med en rådgiver vil arbejde , hvis et tillidsfuldt forhold er udviklet . Kognitiv adfærdsterapi ( CBT ) fungerer godt for deprimerede mennesker, som er indadvendte , fordi ifølge Dr. Greg Mulhauser af Rådgivning Resource , CBT kræver fordybelse og selvstændig udforskning , hvilket de fleste indadvendte er meget gode til . Andre effektive behandlinger for depression , der kan arbejde godt for indadvendte , er lysterapi og antidepressiv medicin .

at hjælpe en deprimeret indadvendt , er det meget vigtigt at respektere hans ønske om ensomhed og ro alene tid , og samtidig tilskynde ham til at nå ud til andre, som kan hjælpe og støtte ham . Dette er nødvendigt for en indadvendt 's psykologiske og fysiologiske velvære , og det vil i høj grad forbedre chancerne for at lette depression .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------