Position: sygdoms > HIV/ADIS >

kognitiv forbedring i begyndelsen af demens

   Hvis en elsket man har været diagnosticeret med demens eller viser tegn på det , ikke opgive alle håb . Selv om der ikke er nogen kur mod demens , ifølge MedlinePlus , der er foranstaltninger , der kan træffes til at bremse dets fremskridt og endog forbedre kognitiv funktion , især i de tidlige stadier af demens . Sådanne foranstaltninger omfatter medicin , der har vist sig at skærpe intellektuelle færdigheder og ikke-farmakologiske behandlinger for at nå samme mål

Identificering af Signs

Demens er ikke rigtig en sygdom i sig selv, men snarere en samling af symptomer , der udgør alvorlige dysfunktion i intellektuel og /eller sociale færdigheder , i henhold til MayoClinic. com . Problemer med hukommelsen alene ikke udgør demens , men skal ledsages af en eller flere andre symptomer at kunne betegnes som demens . FamilyDoctor. org foreslår , at du ser til sådanne andre symptomer som sprogproblemer , svært ved at udføre rutineopgaver , defekt dom , tid /sted desorientering , humør og personlighed ændringer , og et tab af initiativ .

Ikke-medicinsk behandling

Hvis din elskede demens er stadig i sin vorden, sådanne ikke -medicinske behandlingsformer som hukommelse omskoling og virkelighed orientering kan vise sig gavnlig , ifølge Dr. Gary W. lille, Parlow-Solomon professor i aldring på UCLA 's David Geffen School of Medicine . Andre psykosociale behandlinger, som kan vise sig nyttige , ifølge Lille , herunder " emotion-orienterede psykoterapi , såsom ' behagelig begivenheder « og » erindringer « terapi , og stimulering-orienteret behandling, herunder kunst og andre ekspressive rekreative eller sociale behandlingsformer , motion og dans . "

Små understreger , at nogle af disse behandlinger anbefales kun til patienter, der er i de tidligste stadier af demens . Så medmindre din elskede symptomer på demens er meget mild , er det nok bedst at undgå hukommelse omskoling sessioner fordi , han påpeger , kan disse blive meget frustrerende for både plejepersonale og patienter . Det samme gælder , siger han , for patient støttegrupper , som kan være nyttige , men kun hvis patienten mildt forringes .

Medications

Selv om en række lægemidler har hjulpet patienterne med at forbedre kognitive funktioner i det mindste midlertidigt , skal du sørge for , at sådanne lægemidler er ordineret til og bruges af din elskede kun under en læges tilsyn . Lægen kan kontrollere, at eventuelle nye ordineret medicin vil forårsage nogen uønskede interaktioner med andre lægemidler , der træffes af patienten.

Fire lægemidler , der blev udviklet til at forbedre kognitive funktioner ved Alzheimers patienter har også vist sig at gavne andre patienter med demens , ifølge MayoClinic. com . Disse omfatter cholinesterasehæmmere --- donepezil , galantamin hydrobromid og rivastigmin --- og memantin . Den tidligere arbejde ved at øge niveauet af et kemisk stof i hjernen er involveret i dommen og hukommelse , mens memantin regulerer aktiviteten af glutamat , en anden kemisk stof i hjernen . MayoClinic. com siger , at endnu bedre resultater er opnået i nogle tilfælde , hvor memantin blev ordineret i kombination med en af de kolinesterasehæmmere.

Fra rige alternative /supplerende medicin , et par kosttilskud vises at forbedre kognitive funktioner , i det mindste baseret på anekdotiske rapporter. Disse er Gingko biloba og krompicolinat . Kontakt din læge, før du bruger enten .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------