Position: sygdoms > HIV/ADIS >

iskias behandling med akupunktur

   Iskias opstår, når iskiasnerven , der løber fra lænden ned i benet , bliver betændt . Dette er en meget smertefuld tilstand , som kan behandles med akupunktur

Betydning

Akupunktur er en gammel kinesisk lægemiddel kunst baseret på den overbevisning, at kroppen er et netværk af energi veje . Når disse veje bliver spærret , de forårsager smerte . Akupunktører bruge hår-tynde nåle til at bryde op på disse energi blokeringer . Med iskias , sætte muskelspasmer pres på iskiasnerven og forårsage smerte . Akupunktur hjælper med at lindre disse spasmer og skærer ned smerter forbundet med den betingelse.

Fordele

Ifølge den amerikanske Chronicle , akupunktur er især gavnligt for mennesker med iskias , da det hjælper skære ned smerter og betændelse .

Funktion

Ud over behandlingen, vil Deres akupunktør hjælpe dig med at opdage roden af dine smerter og forbedre din kost , livsstil og stilling for at forhindre fremtidige smerter .

Advarsel

Selvom nogle læger anbefaler smertestillende for iskias , nogle af disse kommer med uønskede bivirkninger . Der er ingen skadelige bivirkninger med akupunktur .

Tidsramme

Iskias tendens til at løse på egen hånd og er ikke livstruende . Dog kan akupunktur hjælpe med at lette smerter og fremskynde processen for inddrivelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------