Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man kan skinne en brækket næse

   Når du har en brækket næse er der en pause eller revne i knoglen over broen i næsen eller på en anden knogle i næsen . Din næse kan bøjes til siden eller skæve som følge af en pause . Hvis bruddet er lille , kan du ikke brug for en skinne . Men i mange tilfælde skal du have din næse udrettet og har en gipsafstøbning eller en bly skinne sætte på næsen

Indstilling og fiksering en brækket næse


1 .
justere brækket næse . Hvis pausen flyttede knogler og brusk , vil din læge forsøge at manuelt justere dem med en ikke-kirurgiske procedure kaldet " lukket reduktion . " Du vil få en lokal smertestillende medicin , såsom en injektion eller en næsespray . Din læge vil så bruge en nasal speculum til at åbne dine næsebor og justere knogler og brusk til deres rette position . For alvorlige brud , flere pauser eller hvor pauser var overladt ubehandlet i mere end 2 uger, næsekorrektion ( næse kirurgi ) kan være nødvendig at justere brækket næse . Hvis pausen skadet Deres næseskillevæggen eller hvis der er en hindring , der får dig åndedrætsbesvær, rekonstruktionskirurgi , eller " septorhinoplasty , " kan udføres .
to .
Mold en gipsafstøbning . Din læge vil gøre dette ved støbning otte tykkelser af gips bandage i form af en T. Dernæst vil han våd bandage og sætte det på din næse og pande . Når det begynder at indstille , vil han forme det til din pande og siderne af næsen . Han vil derefter anvende to lag gips bandage over broen i næsen til at give ekstra beskyttelse . Hvis du har en masse blødning , kan din læge pakke dine næsebor med en afdæmpet gaze strips belagt med en antibiotisk salve for at hjælpe med at forhindre smitte .
3 .
Lav en bly skinne , hvis afbrydelsen sker for svær at blive afholdt sikkert med et plaster forbinding . Din læge vil placere to blyplader på hver side af næsen . Han vil derefter lægge en sutur af et blødt rustfrit stål gennem næsen med en lige nål at yde støtte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------