Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man kan sænke blodtrykket i en stressende situation

   Når man står med en stressende situation , dit hjerte begynder at pumpe mere blod gennem kroppen . Samtidig begynder blodkarrene til kontrakt . Disse to fysiske symptomer på angst fører til et midlertidigt forhøjet blodtryk . Dette er en del af den kamp eller flugt refleks , et instinkt , der holdt mennesker sikkert fra rovdyr tusinder af år siden . Disse reaktioner er helt normale . Men hvis disse symptomer er erfarne ofte nok , kan de have samme negative virkninger på hjerte og blodkar , som kronisk højt blodtryk .
1 .
En af de bedste og mest praktiske måder at sænke blodtrykket til at frigive stressende følelser gennem dyb vejrtrækning øvelser . Tag en langsom , dyb indånding , hold et par sekunder , og derefter langsomt slip luften . Gør dette 10 gange , vil hjælpe dig til at fokusere og slappe af . Mens dyb vejrtrækning, koncentrere sig om noget behageligt eller beroligende . Dette er den nemmeste måde at slappe af , og det kan gøres i et møde eller et andet miljø, hvor du ikke er i stand til at udleve nogle af de andre afspændingsteknikker .
2 .
Praksis positive visualisering . Når du venter en stressende situation , tage tid at forestille sig alt går så godt som muligt . Forberede sig på forhånd for succes . Dette vil hjælpe dig føle sig mere trygge, når du står over for situationen og dermed reducere stress .
3 .
Brug billedsprog . Hvis du føler dig selv at blive stresset , tag en pause . Forestil dig selv i en ikke-stressende miljø , såsom på en strand eller stående på toppen af et bjerg , og føle afslappet , mens du er der . Disse miniature ferier , mens kun varer et par minutter , kan hjælpe dig med at forblive centreret og ro i en stresset situation . Det kan tage nogle praksis at bruge denne teknik .
4 .
få noget motion . Gå ud til en hurtig tur eller jogge rundt om blokken hvis du kan . Bare gøre nogle stretching på dit kontor . Ikke alene udøver give dig et øjeblik ved dig selv , væk fra den stressende situation , men det frigiver også endorfiner , et kemikalie , der skaber en behagelig og afslappet følelse .
5 .
Skift din Outlook . I stedet for at blive stresset eller ked af over en situation , stoppe op og tænke alt igennem . Er der en måde at ændre situationen eller til at løse problemet ? Hvis det er tilfældet , begynder at fokusere på løsninger . Hvis ikke , lære at give slip . At blive hængende i myldretidstrafikken , for eksempel er kun stressende , hvis du gør det muligt at være stressende . I stedet for at spænde op , skru op for radioen og synge med eller benytte lejligheden til at lytte til en lydbog .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------