Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man kan gøre hjemmelavet spacer udstyr til astma

  Inhaleret astmamedicin som bronkodilatorer , er den mest effektive måde til hurtigt at vende indsnævring af en astmatiker barnets luftveje . Inhaleret medicin er typisk administreres med en afmålt dosis-inhalator ( MDI ) , og for børn , med en medicinsk udstyr er knyttet en såkaldt spacer . Afstandsstykket hjælper barnet koordinere pressen og ånder aktion i MDI , så han kan inhalere medicinen korrekt . Spacer udstyr , som koster ca $ 30 dollar , kan være for dyrt for forældre , der bor i lande som Sydafrika . Så den sydafrikanske tilpasning af National Institutes of Health retningslinjer for pasning af børn med astma , anbefaler , at forældre laver deres egne spacer enheder ved hjælp af en plasticflaske

Du skal bruge: .
Tynd ståltråd omkring 12 inches lang .
Cigarettænder .
Ren, tom plastik drikkeflaske .
Inhalationssprayen .

Hvordan man laver en hjemmelavet spacer


1 .
Spørg barnets læge for instruktioner om hvordan man laver en hjemmelavet spacer . Stor omhu skal tages , når der opføres en hjemmelavet astma spacer for at sikre, at det virker ordentligt .
2 .
Lav et hul i bunden af en 500 ml plastik kold-drink flaske , hvor MDI kan indsættes . Plastic kan være svært at skære , så takkede kanter , der kan såre en child. So stedet for at skære hullet , lave en opvarmet , støbt stålwire , som er den samme diameter som MDI mundstykket . Du kan anvende denne til bunden af flasken for at brænde et hul i stedet for at skære .
3 .
Form en tynd , ståltråd omkring mundstykket på MDI at gøre det samme størrelse og diameter som mundstykket . Hold en del af wiren længe nok til at bruge som et håndtag til at holde til at gøre hullet . Det bør være lang nok , at du ikke får brændt , når du varme formede ende af ledningen .
4 .
Varm formede ende af ståltråd med en lighter , grill lighter eller små butan lighter , som du kan finde i enhver hardware butik . Formen skal opvarmes , indtil den er rødglødende .
5 .
Anvende opvarmede enden af ledningen mod bunden af plast drikke flaske , indtil det smelter og brænder igennem . Dette skulle efterlade et hul i siden af MDI mundstykket . Når den er afkølet at røre , fjerne det stykke plastik , du har brændt væk .
6 .
Sæt MDI mundstykket ind i hullet efter fjernelse af plastik brik til at skabe en tæt pasform.

gode råd og advarsler


 • Vær sikker på at ryste MDI dåsen før det sættes i bunden af flasken til brug .
 • at bruge, barn skal først puste ud , derefter indsætte flaskehalsen i munden , få dem forsegle deres læber omkring flasken , og inhalere medicinen langsomt og dybt .
 • Du kan vedhæfte en velsiddende ansigtsmaske til mundingen af flasken for små børn , der ikke kan holde deres mund lukket omkring halsen på flasken .
 • Fire et pust af medicin på et tidspunkt i spacer , ifølge dit barns lægens anvisning. En eller to pust kan gives hver 10 sekunder .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------