Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvad er opiat blocker i Suboxone ?

   Suboxone er et stof, som hovedsagelig anvendes i behandlingen af opioid afhængighed . Suboxone er en kombination af to andre lægemidler ( naloxon og buprenorphin ) for at reducere abstinenssymptomer af opioid afhængighed og blokere virkningerne af en eventuel opiater anvendes på samme tid

Naloxon

Naloxon er opiat blocker i Suboxone . Når naloxon bliver brugt , det stopper virkningerne af opiater ( såsom eufori ) .

Buprenorphin

Buprenorphin , de andre komponenter i Suboxone , mindsker abstinenssymptomer ( såsom svedtendens og søvnløshed ) og opiat cravings . Det skaber tilsvarende virkninger opiater ( såsom morfin ) , men uden eufori .

Bruger

Suboxone anvendes til behandling af opioid afhængighed . Det letter abstinenserne og blokerer andre opiater samt , som forhindrer brugere fra at få en høj ud af stoffer som heroin eller morfin .

Suboxone regime

Suboxone er ofte brugt i en lignende måde at metadonbehandling . Det er ordineret af en læge i en bestemt dosis , og dosis sænkes over tid for at undgå abstinenssymptomer . Målet er at vænne brugeren ud af opiater og Suboxone .

Misbrug

Da Suboxone også efterligner virkningen af opiater , kan det være vanedannende i sig selv ( om end mindre grad end andre opiater ) . Også , hvis det tages forkert ( injiceres , for eksempel ) , at buprenorphin ikke virker , og naloxon kaster brugeren til en pludselig og smertefuld tilbagetrækning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------