Position: sygdoms > HIV/ADIS >

brud lægmusklen diagnose

   Kalven muskel er en stor mængde knoglevæv er placeret i nederste bageste del af hvert ben . Den er designet til at trykke på tæerne nedad , en væsentlig del af gå, løbe og hoppe . Lægmuskler kan rive eller bliver beskadiget ved at gå eller løbe på tværs af ujævnt terræn , holde en uregelmæssig gangart eller umådeholden vægtbelastning og brugen

alvorlighed Tear

Tre kategorier anvendes til klassificering af sværhedsgraden af en stamme . En klasse 1 tåre anses mindre , med skader i cirka 10 % af den samlede muskelfibre . Klasse 2 er mere alvorlig , med op til 90 % . Klasse 3 er den sjældne diagnose forbeholdt en fuld tåre .

RIS

Den RICE formel ( Rest , Ice , Compression , Elevation ) lever den normale procedure for reparation tårer i lægmusklen . Anvende is til det berørte område straks vil anholde indre blødninger og forebygge yderligere skader .

klasse 1

En klasse 1 brud inden for kalven kan mærkes ved en stikkende smerte i underbenet , der bliver til en kedelig ache og stivhed over flere dage .

Klasse 2

En klasse 2 tåre er karakteriseret ved en skæring smerte , der skærper når du går , lokal inflammation , og gradvis blå mærker .

Klasse 3

På klasse 3 , eller fuld ruptur , smerte er svære og ubøjelig . I dette tilfælde , ofte en person mister sin evne til at flex musklen , og kalven bliver tilsyneladende " klump op " mod knæleddet .

Rehabilitering

Placering af et hælpude inde i dine sko vil hæve foden og lette presset fra musklen . Puder bør altid placeres i begge sko for at sikre selv gå. Derudover vil indpakning benet i en kompressionsbandage mindske hævelse og stoppe indre blødninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------