Position: sygdoms > HIV/ADIS >

Hvor kan jeg finde symptomer på Parkinsons sygdom ?

   Parkinsons sygdom er en bevægelse lidelse , der påvirker patientens motorik , tale og andre funktioner , såsom humør og adfærd . Der er en række ressourcer for at finde symptomer på Parkinsons sygdom

Spørg din læge eller sygeplejerske

Din egen læge eller sygeplejersker om personale i hans kontor kan hjælpe dig med at identificere symptomer på Parkinsons sygdom . Lægens kontor sandsynligvis også har nogle patientinformation om den sygdom, der ville gøre det muligt for dig at gøre yderligere læsning .

Brug regering Resources

The National Institute of Neurologiske og streg og National Institutes of Health 's ( NIH ) Medicinsk opslagsværk både tilbyde information sider på Parkinsons sygdom , hvor du kan finde symptomer, årsager og behandling . NIH og dets medlemslande institutter er ansvarlige for finansiering og gennemførelse af en betydelig del af forskningen inden for Parkinsons sygdom .

Check Patient Advocacy Organizations

Patientgrupper er altid et godt sted at kigge efter symptomer på Parkinsons sygdom , på grund af de netværk af støtte og information målrettet til en patient publikum . Organisationer som National Parkinson Foundation og Michael J. Fox Foundation har online-ressourcer , hvor du kan læse om symptomerne på Parkinsons sygdom .

Lægers Grupper

En anden god mulighed for at finde symptomer på Parkinsons sygdom er online udviklede ressourcer af læger og de organisationer , der repræsenterer området for neurologi . The American Academy of Neurology 's oplysninger site har en særlig side dedikeret til Parkinsons sygdom , hvor du kan finde symptomer , behandling og information om igangværende kliniske forsøg .

tillid Patientinformation Websteder

Pålidelige kilder såsom Mayo Clinic har informative hjemmesider oprettet til forbrugere, der ønsker at lære mere om Parkinsons sygdom . Symptomer på Parkinsons sygdom , oplysninger om hvad man kan forvente efter en diagnose , behandlingsmuligheder og andre vigtige oplysninger er nemt tilgængelige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------