Position: sygdoms > HIV/ADIS >

Du kan afgifte din krop , hvis du har forhøjet blodtryk ?

   Når kroppen er sund , det tryk der kræves i hjertet at pumpe blodet ligger på et afbalanceret niveau . Men når en blokering opstår , skal hjertet arbejde hårdere for at pumpe blod og tryk bygger . Dette kaldes for højt blodtryk eller hypertension . Forhøjet blodtryk kan klares med enkle ændringer i livsstil og afgiftning

Betydning

Afgiftende din krop betyder udrensning din krop af toksiner , der kan bygge som et resultat af hvad du putter i din krop . Kroppen har sin egen indbyggede afgiftende system og under sund omstændigheder kan befri kroppen af disse toksiner .

afgifte med Foods

Processen med at afgifte kroppen bør begynde med at fjerne fødevarer , der kan være giftige for kroppen . Undgå fødevarer med højt indhold af salt , da dette kan medføre en stigning i blodtrykket niveauer . Som et alternativ . sæson fødevarer med naturlige urter , løg og grøn peber .

Spis frisk , grønne bladgrøntsager og magert kød Tilføj fødevarer, der er høj i fiber og kalium , såsom avocado , bananer og svesker , som disse fødevarer fremme naturlige udrensning af kroppen .

Spis fødevarer, der indeholder zink , da dette mineral skaber en barriere for beskyttelse mod frie radikaler i kroppen . Kylling , skaldyr , tang og tofu indeholder alle zink . Zink har ikke vist sig at hjælpe med at behandle højt blodtryk men det har vist sig at være effektiv i at styrke immunsystemet , som er nødvendig for at bevare et godt helbred , efter University of Maryland Medical Center .

Drikke masser af vand . Vand skyller kroppen af toksiner og fremmer bevægelse i strømmen af fordøjelsen .

Urter

Kinesisk krysantemum blomst ( Ju ) er en kinesisk urt , der anvendes i traditionel kinesisk medicin til behandling af forhøjet blodtryk . Drik som en te . I stedet for sukker , forsøde , hvis det er nødvendigt med ahornsirup eller honning .

Livsstil ændringer

Motion er vigtig til at sænke og vedligeholde blodtrykket . Ifølge Mayo Clinic , gør øvelse dit hjerte stærkere . En stærkere hjerte betyder mindre pres oprustning på arterierne når der pumpes blodet gennem kroppen . Gåture , yoga og tai chi er gode øvelser , der kan gøres uden at stress på kroppen .

Undgå alkohol i store mængder på en regelmæssig basis . Forbruget af alkohol kan forårsage blodtrykket til at stige betydeligt, samt medvirke til hjertesvigt .

Stop rygning . Ifølge American Heart Association , er der ikke nogen videnskabelig dokumentation direkte forbinder rygning blodtrykket , men der er tegn på, at rygning dræner kroppen for vitale komponenter, der kræves for at forblive sunde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------