Position: sygdoms > HIV/ADIS >

virkningen af Alzheimers

   Forekomsten af Alzheimers sygdom vokser som befolkningen af ældre amerikanere vokser . Denne udvikling tendens er at have alvorlige og udbredte sociale såvel som økonomiske konsekvenser

Hyppigheden

Den Alzheimer 's Association oplyser, at 5,3 millioner amerikanere har Alzheimers , med en ny sag udvikle hver 70 sekund.

Prognoser

Prognoserne for 2010 er en halv million nye patienter årligt . En million nye tilfælde om året er den fremskrevne tal for 2050 .

Dødeligheden

Alzheimers er den sjette mest almindelige dødsårsag i USA og den femte mest almindelige blandt amerikanere 65 år og ældre . Dødeligheden er steget 46,1 procent i forhold til perioden mellem 2000 og 2006 .

Cost

Alzheimers sygdom regnskab for 148 milliarder dollars i samlede årlige udgifter til sundhedspleje . Alzheimer 's Association 's 2009 Alzheimers sygdom og fakta i rapporten, at Medicare betalinger er næsten tre gange højere for Alzheimers og demens hos patienter 65 år og derover . Medicaid betalinger er mere end ni gange højere .

effekt på samfundet

Den stigende forekomst af Alzheimers vil påvirke pårørende , familier , sundhedsordninger og statsbudgetter langt ind i fremtiden . Stater forbereder sig på denne udvikling gennem partnerskab med Centers for Disease Control og Forebyggelse i en undersøgelse , der vurderer kendetegn og behov Alzheimers patienter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------